Egy szexről-partnerkapcsolatokról szóló kérdőívvel csináltatott felmérést a Playboy Amerikában. A végeredményből a legérdekesebbnek szánt adat (mi a címben nem ezt emeltük ki, mert szerintünk nem ez a legérdekesebb), hogy míg a férfiak 27%-át fotózták vagy filmezték már meztelenül, addig ugyanezt a nőknek csak 23%-a vallja be. Az igennel válaszolók kb. fele saját magát fényképezi-filmezi ruhátlanul, az összes férfi 15%-a, az összes nő 9%-a készített magáról erotikus vagy egyenesen pornográf felvételeket.

Felveszi vagy nem veszi?

Hogy ezeket a fotókat-videókat pontosan hányan továbbítják aztán másoknak, arra abból lehet valamelyest következtetni, hogy az összes válaszadó 16%-a mondta azt, hogy küldtek már szexi-erotikus - képes vagy képtelen - üzenetet telefonjukkal partnerüknek. És ha már a telefonnál tartunk: a férfiak 17%-ával, a nők 15%-ával fordult már elő, hogy szex közben csöngött a telefonjuk és felvették.

További kutatási eredmények ömlesztve: a férfiak 33%-a, a nők 23%-a iratkozott már fel internetes társkeresőre miközben kapcsolatban éltek valakivel (akivel nem sokkal később feltehetőleg szakítottak).

A férfiak 44%-a, a nők 36%-a mondta azt, hogy nézett már pornót, miközben az ágyban volt a partnerével.

A férfiak majdnem negyede, 24%-a, míg a nők 13%-a csinált majd olyat, hogy nemi betegsége ellenére randizott, és a partnerének nem vallotta be, hogy elkapott valamit.

Kb. ugyanennyien vannak, akik azt mondják, nem tartanak a nemi betegségektől, hanem csak “remélik a legjobbakat” - a férfiak 24%-a, a nők 20%-a válaszolta ezt.