horoszkóp

Halle Berryt az exe koncertjére vitte a pasija

2011.05.24. 16:10

A fenti fotón Halle Berry és jóképű szerelme, Olivier Martinez látható, amint jönnek ki a Hollywood Bowl nevű helyszínről egy koncertről. Az egészben az az érdekes, hogy a hangversenyt Kylie Minogue adta, aki ugye Olivier Martinez előző csaja volt.

Erről a koncertről már a Velveten is jelent meg beszámoló, amely ráadásul ezzel a mondattal végződik: Hiába, Kylie Minogue így vall szerelmet: azt énekli kedvese (Andrés Velencosco Segura férfimodell) tízméteresre kinagyított, egy stadionnyi embernek levetített meztelen videójának, hogy “a mennyben érzem magam, amikor megérintjük egymást”. Ezek szerint Olivier Martinez viszont úgy vall szerelmet, hogy elviszi a csaját pontosan erre a koncertre, ahol a volt csaja énekel saját jelenlegi szerelméhez.

Ön elment volna Halle Berry helyében?

  • 656
    Nem járok olyanokkal, akiknek popsztár az exe
  • 383
    Igen
  • 378
    Nem

A szituáció egyrészről minimum szokatlan, és van, aki szerint nem egészséges egy exszel összejárni. A másik oldalról viszont akár azt is mondhatjuk, hogy le a kalappal Minogue és a Martinez-Berry páros előtt, hogy ilyen jó viszonyban tudtak maradni a szakítás és az új kapcsolatok megkezdése után. Felnőtt emberek (elvileg) képesek túltenni magukat a múltbéli sérelmeken, és ennek megfelelően valószínűleg maga Minogue invitálta Martinezéket a koncertre, akik aztán elfogadták a meghívást. Ön elment volna Halle Berry helyében?