A házassági szerződés kérdése már önmagában egy parázs vitákra apropót adó téma, hát még akkor, ha a megállapodásban a leendő feleség azt köti ki, hogy nem hajlandó dolgozni és a férjnek kell finanszíroznia azt, hogy jövendőbelije Jordanné szolizza-festi-műteti magát. Ezt a brilliáns sztorit a Daily Mailnek köszönhetjük, a bátrabbak náluk nézhetik meg a 25 éves, Katie Price-mániás Lisa Hind fotóját.

A férj egyébként buszvezető és 21 évvel idősebb feleségénél, akivel a járművön ismerkedtek meg. Négy évvel ezelőtt volt a nagy találkozás, és a sofőr két hét ismeretség után meg is kérte a glammodellt utánzó lány kezét, aki ebben azonnal meglátta élete lehetőségét. A hölgynek az érettségit nem sikerült megszereznie, mert kirúgták a középiskolából. Az intézmény szabályai szerint Hind túlságosan ki volt sminkelve és felszólították, hogy ne kifestve járjon iskolába, amire a tanuló azt mondta, hogy ha választani kell az érettségi és a smink között, ő inkább az utóbbit választja.

Egy szoláriumszalonban érettségi nélkül is kapott állást, de az asszony elmondja, hogy kapva kapott a lehetőségen, hogy otthagyja a munkát. (“Napi 24 órában magammal foglalkozom. Emellett nem tudnék 8 órát dolgozni. A férfi biztosítson a nőnek luxusszínvonalú életet. Szerintem a nőknek nem szabadna dolgoznia.”)

Amikor férje megkérte a kezét, azt a feltételt állította, hogy a gáláns buszvezetőnek finanszíroznia kell Hind szépségmániáját. “Szépség” - ő legalábbis ezt a szót is alkalmazza arra, hogy a lehető legpontosabban kopírozza a minden porcikájában mű Katie Price stílusát.

A feleségnek a megállapodásnak megfelelően külön bankszámlája van, amiről kb. havi 300 fontot, azaz csaknem százezer forintot költ szoláriumra, sminkre, műkörmökre, hajfestésre, műhajra, ajakfeltöltésre, vagy bármi egyébre, ami Jordannek éppen eszébe jut.

Egy dolog még hiányzik egyébként ahhoz, hogy Hind hű mása legyen példaképének: nem volt még ugyanis mellműtétje. Ennek oka, hogy az asszonyt a természet nagy keblekkel áldotta meg, akkorákkal méghozzá, hogy a brit TB fizeti neki az alanyi jogon járó mellkisebbítő műtétet. Hind már el is határozta, hogy elvégezteti a beavatkozást, ami után azonban szilikonos mellnagyobbítást hajtat majd végre magán, hogy Katie Price-hoz hasonlóan végre hatalmas műmellekkel rendelkezzen.

Reméljük, a buszvezetői fizetésből hamar összejön a műtét ára.