Nemrég Lily Allent jól fölbosszantotta valaki azzal, hogy feltette az internetre azt az értesítőt, amivel esküvőjük dátumáról tudatták az ismerősöket-rokonokat. Most egy másik celebmeghívó került fel a netre, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az invitálás egy múlt pénteki eseményre szól, a meghívó celebpár Jack White a White Stripes-ból és Karen Elson modell, a dolog különlegessége pedig, hogy ők 6. házassági évfordulójukat, és egyben közelgő válásukat ünnepelték a hétvégén egy közös bulival. “Kérünk, legyél velünk, hogy legjobb barátainkkal és háziállatainkkal együtt ünnepeljük ezt az évfordulót, a házasság szent kötelékének létrehozását és felbontását” - áll a meghívón.

Egy sajtóközleményben még ilyeneket fűztek hozzá az eseményhez: “az együtt eltöltött idő tiszteletére válási partit rendezünk. Egy közös este Nashville-ben, hogy megerősítsük a barátságunkat és megünnepeljük a múltat és a jövőt közeli barátainkkal és családtagjainkkal.” Ennek megfelelően a buliban táncon és italozáson kívül emlékezés és fotónézegetés is volt. Tisztára, mint egy lakodalom, csak ezt nem az esküvő, hanem a válás után tartják.

“Kedves és bizalmas barátai maradunk egymásnak”, teszik még hozzá White-ék, “és továbbra is együtt neveljük majd csodálatos gyerekeinket, Scarlettet és Henry Lee-t. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat az eddig együtt töltött időért, és a jövőben, mind külön, mind gyerekeink mellett együtt töltendő időért is.”

Egyre gyakoribbak az ilyen békés elválások, például Demi Moore és Bruce Willis se örök haragot fogadva bontották fel a házasságukat. Ennek megfelelően egyre gyakoribbakká válhatnak az ilyen válási partik. Ön minek nevezne egy ilyen bulit? Válóparti? Antilagzi? Bontóbuli? Várjuk a névötleteket a kommentekben!