Mai galériánk három furcsa, menyasszonyos esemény fotóit foglalja egybe. A háromból még az első a legkevésbé rejtélyes: a hónap elején egy New York-i üzletben egy olyan rendezvényt tartottak, ahol leendő menyasszonyoknak be kellett szaladnia a boltba. Akik először kaparintották meg a kikészített esküvői ruhákat, azoknak nem kellett kifizetni a ruhák általában hajmeresztő árát.

Ezzel szemben most vasárnap Belgrádban nem volt ilyen konkrét és kézzelfogható díj, hanem csak a dicsőségért sprinteltek menyasszonynak öltözött nők. A szerbek versenye valamelyest a tűsarkúban abszolvált futóversenyre emlékeztet (amilyet Budapesten is láttunk már), csak itt nem a cipő volt futásra alkalmatlan, hanem a ruházat. Hogy ez miért jó, annak a megfejtése önre vár, az eseményről alább videót is mutatunk.

A belgrádi futóversennyel egy napon Minszkben menyasszonyparádé volt. Amint az a névből kiderül, itt már futásra nem került sor, sőt, díjak se voltak. Önmagában a részvétel itt már nyereményt jelentett, hiszen a több száz jelentkező közül csak a legszebbeknek engedélyezték, hogy menyasszonyi ruhában végigvonuljon a városon egy többéves hagyománynak megfelelően. Az idén negyedszerre megrendezett esemény célja a szervezők szerint, hogy a “szépséget, a szerelmet és a nőiességet promotálja”. Nézze végig a képeket, hátha önre is jó hatással lesznek!