Megint szponzorunk, a Randivonal háza tájáról ajánlunk olvasóink figyelmébe egy rövid történetet. Ezúttal maga a történet talán kevésbé különleges, mint a múlt heti, amelyben Gábornak egy óceánt kellett átszelnie, hogy internetes szerelmével először találkozhasson - bár az, hogy valaki válás után, gyerekkel képes megtalálni az igaz szerelmet, nem is nevezhető hétköznapi dolognak. Mégis, Bea alábbi beszámolójából talán az utolsó bekezdést a legélvezetesebb elolvasni, amelyben 9 év együttélés után osztja meg tapasztalatait, gondolatait a szerelemről és a szabadságról. További történetek és természetesen társkeresési lehetőség a Randivonalon - kattintson át hozzájuk!

“2002. január 24-én regisztráltam magam a rendszerben. Másnap találtam rá Imire, a sok-sok bélyegkép között elsőként kattintottam rá. Nagyon szimpatikus volt, hogy feltett magáról egy olyan képet is az adatlapjára, amin a kisfiával szerepelt.

Írtam neki, és ő azonnal válaszolt a levelemre. Még aznap beszéltünk telefonon, és másnap, január 26-án találkoztunk. Azonnal tudtuk, hogy ez az, amire vártunk, igazi társai tudunk lenni egymásnak.

Mindketten válás után voltunk, mindkettőnknek volt már gyermeke (összesen 3 fiú), de valahogy nem éreztük azt, hogy óvatosnak kell lennünk egymással. Minden természetes volt. 3 hét után költöztünk össze, és 3 év után házasodtunk. Azóta építkeztünk, közös a házunk, a vállalkozásunk, az egész életünk.

Kisfiunk, Peti 2008 februárjában született. Most a 9. évfordulónkat ünnepeltük, még mindig töretlen boldogságban, harmóniában. Mesébe illő történetünket azóta is meséljük mindenkinek, hogy lelket öntsünk a körülöttünk lévő szinglikbe.

Jó tanácsunk minden szinglinek: ne félj a jótól, ne őrizgesd a függetlenséged! A legnagyobb szabadság az, hogy tudod: bármerre jársz, bármit teszel, mindig vár otthon valaki, akire számíthatsz, aki olyannak szeret, amilyen vagy!

Bea és Imre”