Még mindig együtt van az a brit pár, akik kilenc éve kiverték a biztosítékot az angol szülőknél azzal, hogy tizenévesen összehoztak egy gyereket. Az anya, Cheryl Holden akkor 15, az apa, Michael Fernandes 13 éves volt. A Daily Mail szerint anno senki sem jósolt nekik hosszú kapcsolatot, de a korai gyermekáldás a jelek szerint egymáshoz edzette őket. Úgy tervezik, hamarosan összeházasodnak, de mivel ehhez nincs elég pénzük, jelentkeztek egy manchasteri rádió játékába, amellyel nyerhetnek egy ingyen esküvőt. Facebook-csoportjuk is van, július 3. óta 23 rajongót szereztek.

A jelenleg 24 éves Cheryl Holden és 22 éves Michael Fernandes mára öttagúvá bővítette a famíliát: a nyolcéves Liamnek három évvel ezelőtt született meg első öccse, Bryan. A harmadik gyerek, Archie, egy hónap múlva lesz egyéves.

A szülők közben az iskolát is kijárták, így Fernades mára főállásban kertészként dolgozva tartja el a családját. Leendő neje első gyermekük születése után egy leányanyáknak fenntartott otthonba került, ahol azért tanult is valamennyit a gyerekgondozás mellett. Képességeit azonban még nem tudta kamatoztatni, a három utód mellett egyelőre nincs ideje visszatérni a munkaerőpiacra. "Nyilvánvalóan szívesen visszacsinálnánk a dolgokat - jobb lenne belekezdeni egy kapcsolatba, megházasodni, venni egy házat és aztán gyerekeket csinálni" - nyilatkozta Fernades, majd hozzátette, felelős apaként oda fog figyelni arra, hogy fia ne léphessen az ő útjára.