A “Nagy-Britannia legtermékenyebb, gyermekeit egyedül nevelő nője” címet érdemelte ki bizonyos Joanne Watson. A 40 éves angol asszony 18 évesen szült először, és eddig összesen 16-szor volt terhes. Élete nagy részében férjnél volt, akitől 15 gyereke született. 11 lány és 3 fiú maradt életben, a tizenötödik gyermek egynapos korában meghalt.

Nem sokkal később, 2008-ban Watson elvált a férjétől, és azóta neveli egyedül a gyereksereget. Az elmúlt években akadt egy kérője, ez az úr is teherbe ejtette, de Watson elvetélt, majd a kapcsolatnak vége lett. A nő azonban nem panaszkodik, sőt. Azt mondja, teljesen jól elvan a segélyekből - úgy látszik, nem mindenkit roppan össze attól, hogy elválik és 14 gyerek marad a nyakán. Illetve már nem is 14, mert már csak 11-en laknak otthon, de utánuk is heti 565 font segélyt kap a családfőnöknő, ami havi kb. 678 000 Ft-nak felel meg. Ebből az önkormányzati lakás bérleteként kedvezményesen csak heti 27 fontot, azaz havi kb. 32 000 Ft-ot kell visszafizetnie az államnak, a maradékból pedig hajfestésre és szoláriumozásra is marad a víg asszonynak.

Ha ön valamelyik képre kattint, egy teljes galériát tekinthet meg Watsonról és terebélyes családjáról. A família a képeken még nagyobbnak tűnhet, mint amint arra a fenti leírásból számítani lehet, a 40 éves asszony ugyanis már háromszoros nagymama, aki éppen a negyedik unokáját várja 15 éves lányától. A Watson-lányok közül kettőnek már van gyereke, ők dolgoznak és már nem laknak otthon, a most terhes Mariah azonban azt mondja, eleinte ő is segélyből szeretné nevelni születendő fiát.

Bár Joanne Watson nem dolgozik a gyereknevelés mellett, nem lehet mondani, hogy egyetlen bevételi forrásként hagyatkozna az állam támogatására, hiszen nyilván kapott egy csinos összeget a galériában látható fotókért (a Velvet például fizettünk értük). A fotók mellé Watson ráadásul hajlandó volt továbbá néhány olyan zseniálisan botrányosat nyilatkozni, amik után még a Daily Mail sem engedi a kommentelést. Ön is sajnos kénytelen lesz most hozzászólási lehetőség nélkül felháborodni/hahotázni, ugyanis alább összeállítottuk Joanne Watson 5 legbizarrabb nyilatkozatát.

1. “Persze senki sem akarja, hogy a tizenéves lánya teherbe essen. Én is mindig mondtam nekik, hogy használjanak fogamzásgátlást - de ha ellenállnak, akkor nem tudok mit csinálni. Nem hiszek az abortuszokban és Mariah meg szeretné szülni a babát, úgyhogy most megteszek mindent, amivel támogatni tudom.

2. “Nem tudom, mit van úgy oda mindenki - tök könnyű 11 gyereket nevelni, én imádom.

3. “Az emberek azzal vádolnak, hogy csak a segélyekért szültem ennyit, de énnekem azért lettek gyerekeim, mert szeretek anya lenni - nem a pénzért csináltam. Plusz nagyon könnyen teherbe esem.

4. Ez nem egy nyilatkozat, de szintén bővelkedik a poénokban: Joanne Watson gyerekeinek keresztnevei a következők a legfiatalabbtól a legidősebbig - Indianna (2), Tallulah (3), Armani (Arnie) (5), Nerilly-Jade (6), Lilly-Arna (7), Charlie (9), Febrianne (10), Brittany (11), Caitlin (12), Georgia (15), Mariah (16), Shanice (19), Bradley (20) és Natasha (22).

5. “Nagyon szeretnék még egy sötét hajú gyereket, mert az eddigi gyerekeim mind szőkék.