Vajúdást tettetett, hogy ne büntesse meg a rendőr

2011.07.21. 18:09

Ha a rendőr lekapcsol egy kocsit ellenőrzés és/vagy büntetés céljából, gyakran könnyebb dolguk van a nőknek, hiszen ha ügyesek, valamilyen praktikával meg tudják lágyítani a közeg szívét. A New Zealand Herald talált egy olyan hölgyet, aki egy egészen különleges módszerrel úszta meg a büntetést: a nő terhes volt, és úgy csinált, mintha pont rájött volna a szülés.

Nyilvánvaló, de ideírjuk: ez egy illusztráció
Nyilvánvaló, de ideírjuk: ez egy illusztráció

A ravasz nő nem maga vezette az autót, ami közel 150 km/h-s sebességgel száguldott az autópályán Új-Zélandon. A sofőr azonban eleinte nem volt hajlandó megállni a rendőröknek, amikor azoknak feltűnt a gyorshajtás. A hatóságok üldözőbe vették, és végül megállították a kocsit. Azt találták, hogy az anyósülésen ülő nagy hasú nő a kesztyűtartóra feltett, szétterpesztett lábbal zihál. A 23 éves nő azt mondta, hogy mindjárt szülni fog, és a hátsó ülésen ülő férfira mutatott, mondván, hogy az illető az édesapa. Erre a segítőkész rendőrök akcióba lendültek, és büntetés helyett rögtön mentőt hívtak, majd az utat is lezárták a forgalom elől, hogy a nő mihamarabb a kórházba kerüljön.

Amikor megérkeztek, az asszony szépen leszállt a hordágyról, azt mondta, hogy semmi baja, és távozott a kórházból, ami előtt útitársai már várták az autóban - együtt el is hajtottak. A híradás idézi az egyik rendőrt: “elszomorító, hogy valaki így használja ki az állapotát. Nemcsak a mi időnket pazarolta, hanem a mentőkét is, akiknek olyanokkal kellett volna foglalkozniuk, akik tényleg segítségre szorulnak”. Eszünk ágában sincs az ilyen viselkedést bátorítani, de azért most egy kérdéssel-felhívással fordulunk női olvasóinkhoz: ha önnel előfordult, hogy valami női praktikát bevetve elért valamit rendőröknél vagy más hatóságnál, kérjük, írja meg a sztorit emailben blogunk címére!