Egy jelentéktelen, de fölöttébb rokonszenves jópofaságot találtunk önöknek egy New York-i hölgy blogján. A Nik néven bemutatkozó blogger egy bizarr öltettel keresztszemes öltéssel örökített meg egy szintén bizarr randilemondó SMS-t, de ne szaladjunk ennyire előre.

A sztori egy olyan koktélpartin kezdődik, amit a Mad Men (Reklámőrültek) című sorozat stílusában rendeztek meg, a történet innentől kezdve tehát nyilván csak jó lehet. A házibuli remekül sikerült, és a résztvevők utána továbbindultak az éjszakába. Itt a sorozatnak megfelelően a ’60-as évek divatja szerint felöltözött hölgy megismerkedett egy idegennel, aki John néven mutatkozott be. Beszélgettek, számot cseréltek, majd megbeszéltek egy randit a következő szombatra, ahogy ez lenni szokott.

Csakhogy Nik pénteken a következő SMS-t kapta Johntól.

Na, a Párizsba költözött barátnőm tegnap éjjel hívott, hogy miattam visszaköltözik, és mivel végülis el akarom venni feleségül, asszem le kell mondanom a holnapot. Bocs, hogy ilyen későn szólok!

A fentiek fényében nyilván nem különösebb tragédia, hogy nem jött össze a randi ezzel a Johnnal, de ennek ellenére a blogger olyan abszurdnak találta ezt az SMS-t, hogy keresztszemes öltéssel megörökítette, majd kiakasztotta otthon a falra, poénból. Kétségtelen, hogy ritkán fut össze az ember olyannal, aki ilyesmire hivatkozva mond le egy randit, de olvasóink között bizonyára akad majd, akinek volt már dolga hasonlóan bizarr randilemondó ürüggyel. Ha ön is el szeretné mesélni a saját sztoriját, kommentek híján most csak emailben van rá lehetőség, tehát írjon nekünk bátran!