A Flaming Lips egy alternatív zenéjéről és egyéb bizarr húzásairól ismert amerikai rockegyüttes. A frontember neve Wayne Coyne, aki nemcsak énekelni és gitározni tud, hanem állítólag van anyakönyvvezetői engedélye is. Ez azt jelenti, hogy érvényes esküvőket celebrálhat, és ezt Coyne alkalomadtán meg is teszi, összekötve a kellemeset a boldogító igennel.

Amint az a fenti videón nagyjából látszik, egy ilyen alkalom adódott például pár napja egy kanadai fesztiválon. A Flaming Lips koncertje közben a színpadra szólítottak két rajongót, Grahamet és Robynt, akik össze szerettek volna házasodni, és ezért Óz, a csodák csodája-jelmezben voltak (igazából mi se értjük az összefüggést). Coyne szépen összeadta őket a közönség üdvrivalgása közepette, kijelentette, hogy “a Flaming Lips, a világegyetem és az LSD erejénél fogva férjjé és feleséggé nyilvánítalak benneteket”, majd rázendített a következő számra.

Van, aki úgy tudja, hogy ez a bizonyos anyakönyvvezetői engedély igazából nem létezik, és a párnak utána még egyszer össze kellett házasodnia egy igazi hivatalnok előtt, hogy a dolog érvényes legyen. Egy biztos, nem ez a mostani pár volt az első, aki Flaming Lips-esküvőben részesült - lásd az alábbi videót.