65000-szer hívta fel az exét egy év alatt

2011.09.09. 17:19

Hollandiában egy 62 éves úr feljelentést tett, hogy üldözi őt a szerelmével egy nála 20 évvel fiatalabb nő. Az ilyesmi ellen valószínűleg kevés férfi tiltakozna, de ebben az esetben ez a bizonyos üldözés abban valósult meg, hogy a nő folyton hívogatta a férfit telefonon. A Yahoo-n közzétett híradás szerint a “folyton” konkrétan azt jelenti, hogy egy év leforgása alatt a hölgy 65 000 hívást kezdeményezett.

000 Par3747094

Ha kicsit utánaszámolunk, azt kapjuk, hogy ez napi 178 hívásnak felel meg, ami már önmagában egy elég döbbenetes szám. Ha feltételezzük azonban, hogy a hölgy álmában nem tárcsázott, tehát ez a 178 hívás napi 16 órában érkezett, akkor az kapjuk, hogy a férfinak óránként kb. 11-szer csörgött a telefonja. Azaz kb. 5-6 percenként. Egy egész éven át.

A sztori innentől kezdve több szempontból is rejtélyes. Vajon ez az idősödő úr miért nem cserélt telefonszámot? Azért az ilyen szintű érdeklődés egy idő után a világ legvonzóbb nőjétől is terhes tud lenni. És a hölgy hogyan tudta élni úgy az életét, hogy ötpercenként rácsörgött erre a szerencsétlenre? A legfurább az egészben azonban az, hogy a Hágában most kezdődő perben a hölgy azt mondta, hogy korábban viszonya volt a férfival, ezért telefonálgatott neki, az úr viszont tagadta, hogy kapcsolata lett volna a telefonmániás nővel.