Néha a kutyamániásoknak is sikerül bepasizni

2011.09.10. 15:53

Azt szokás mondani, hogy kutyasétáltatás közben könnyebb csajozni és pasizni, mert az ember könnyen megismerkedik a többi sétáltatóval, és rögtön van ürügy is arra, hogy másnap legyen egy következő találkozó ugyanakkor, ugyanott. De amíg az állatszeretet megkönnyíti az ismerkedést, addig a kutyamánia már inkább megnehezíti, főleg, ha az olyan súlyos, mint Louise Harris esetében. Aki emlékszik a luxuskivitelű kutyaesküvős posztunkra, az jól tudja, hogy kiről van szó.

A 32 éves, szemlátomást dúsgazdag angol nő azt mondja, minden pénzét, energiáját és szeretetét négy kutyájának szenteli, így nem csoda, hogy hosszú ideje szingli volt. Egy ilyen életbe nyilván nem fér bele egy férj vagy barát, meg különben is, ki az a férfi, aki négy (ilyen) kutya után lenne hajlandó ötödikként bevonulni egy nő életébe? És csodák csodájára Louise Harris végül mégis talált egy ilyen férfit. Dan Hill azért illik különösképpen ehhez az excentrikus nőhöz, mert a kutyaőrületen kívül egy másik mániáját is osztja.

Elég galériánk mesterségesen beállított, az erőltetett boldogságtól csak úgy csöpögő képeit végignézni ahhoz, hogy belássuk, hogy Harris és Hill nemcsak azért jó partnerei egymásnak, mert mindketten szeretik a kutyákat. Hanem azért is, mert mindketten imádnak a bulvárújságokban szerepelni - lám, megismerkedésüknek pár hetes történetét (egy jótékonysági divatbemutatón jöttek össze! Harris ekkor már két éve szingli volt!) is rögtön eladták a lapoknak.

Az úriember egyébként is szakmabeli, egy lakberendezős-lakásátépítős műsort vezet a tévében. Még egy közös vonás: új barátnője szintén szeret rendezkedni, máris csináltatott Hillnek olyan zakót és egyéb ruhákat, amikkel össze tud öltözni a négy kutya közül az egyetlen kannal, Larryvel. A másik három kutyából az egyik ugye már asszony, a másik kettő még hajadon, ők Harrisszel szoktak hasonló ruhákban járni. Szerintünk boldogok így, zsák a foltját, stb., az olvasó mást nem tehet, mint hogy velük együtt örül.