Megan Ashton rendkívüli menyasszony, hiszen kevesen mondhatják el magukról, hogy saját maguk építette járművön érkeztek esküvőjükre. A most 26 éves brit mérnöknő már 20 évesen elhatározta, hogy nem fog csak úgy bármin odagördülni a templom elé a nagy napon, így már 2004-ben elkezdte nagy projektjét egy VW bogár roncsának megvételével 200 fontért (kb. 65 ezer forint).

A járgányra az azóta eltelt hat és fél évben további 4000 fontot (kb. 1,3 millió forintot) költött, lecserélve mindent az alvázon, a motoron és a kerekeken kívül, igaz, az alvázat kicsit le kellett rövidíteni. A beépített alkatrészek mind egy 1956-os Porsche modellből származtak, így az esküvőre elkészült kocsi megfelel egy Porsche 365 coupénak, bár a kiinduláskor felhasznált autó egy VW-gyártmány volt.

Ashton szerette volna az esküvőjén maga vezetni az autót, de végül egy olyan menyasszonyi ruha mellett döntött, amivel beszállni alig bírt, így a vezetésről lemondott. Nagy kár, mivel az átalakítás olyan jól sikerült, hogy az autó az eredeti motorral akár 160 km/órás sebességre is képes. A hat és fél évig húzódó átalakítási projektről és az esküvőről láthatók fotók a galériánkban, kattintson a képre!