Ha az ember csak úgy általában vonul, vagy esetleg éppen bevonul egy fontos eseményre, sokkal elegánsabb, ha mindezt egy vörös szőnyegen teszi. Egy menyasszonynak például különösen jól áll, ha vörös szőnyegen vonul be a templomba, gondolta egy brit apuka, Phil Poser. Lányának a múlt hétvégén volt az esküvője, és az angol úr úgy döntött, meglepi az ifjú arát egy különlegességgel.

Samantha Poser úgy tudta, hogy egy különlegesen feldíszített quadon fog a templomhoz érkezni, de amikor az esküvője napján a lány kilépett otthonából, hogy felszálljon erre a bizonyos négykerekű motorbiciklire, megdöbbentő látvány fogadta.

A ház kijáratától hosszú vörös szőnyeg indult a templom irányába. Mint kiderült, az örömapa az esküvő helyszínéig vezető utat teljes hosszában leterítette vörös szőnyeggel, hogy a menyasszony azon vonulhasson keresztül a falun, és ne kelljen lábával az aszfaltot érintenie (a település neve egyébként Luxulyan).

Ön szeretne vörös szőnyeget esküvőjére?

Figyelembe véve, hogy a kedves papa egy szőnyegbolt tulajdonosa, talán nem volt olyan döbbenetes ez a meglepetés, de még így is hírértékű, hogy az esküvő kedvéért 213 m vörös szőnyeget terítettek le. Phil Posnernek valószínűleg megvannak a maga forrásai, de egyébként ilyen hosszúságú vörös szőnyeg bérlése rendezvényszervező cégtől minőségtől fél-egymillió forint körüli összegbe is kerülhet. Ön szívesen vonulna így be esküvőjére? A galériában több fotót is talál, kattintson a képre!