Feleségül veszlek, ha kiugrasz velem a repülőből

2011.09.22. 17:47

Egy ismerős párnál az esküvő megbeszélése állítólag úgy zajlott, hogy a lány mondta jópár év után a srácnak, hogy szerinte most már ideje lenne lassanként összeházasodniuk. Erre a leendő vőlegény azt felelte, hogy “ha megszervezed, én elveszlek!”. A lány megszervezte, a srác elvette. Mai fotóinkon egy olyan pár látható, ahol egy hasonló feltételt szabott a vőlegény, csak ebben az esetben azt, hogy “ha kiugrasz velem a repülőből, elveszlek”.

Melyiket vállalná be inkább?

 • 80
  Az ejtőernyős ugrást
 • 35
  Egyiket se
 • 29
  Az esküvőszervezést
 • 20
  Mindkettőt

Az 58 éves Phil Mathis volt ilyen karakán férjre vágyó barátnőjével szemben, akivel akkor már három éve jártak. Az 54 éves hölgy, Gail azonban állott elébe az ejtőernyős ugrásnak - sokak számára egy ilyen adrenalin-kaland bizonyára kevésbé félelmetes, mint egy esküvőszervezés. De hogy rövidebb ideig tart, az biztos.

Egy a lényeg, az hogy az amerikai pár esküvőjük napján menyasszony és vőlegény feliratokkal ellátott pólókat öltött fehér ruha és sötét öltöny helyett, és mindketten beszálltak egy repülőbe. A fedélzeten szépen összeadták őket, aztán jöhetett az ugrás, több mint két kilométer magasból. A pár külön-külön vetette magát a mélybe, egy-egy profi kísérővel, akik fotózták-filmezték is őket zuhanás közben. Mindketten szerencsésen megérkeztek és most büszkén mutogatják a képeket (kattintson értük a fotóra!), de Gail azt mondja, ő nem biztos, hogy még egyszer vállalkozna ilyesmire.