Sok kínos randiról volt már szó ebben a blogban, de a fenti videón látható kis beszélgetéshez képest a nagy részük piskóta. A rövid jelenet egy olyan amerikai realityből való, ami a napokban indult, és aminek igen beszédes címe Sperm Donor. A műsor koncepciója, hogy olyan férfiak életét mutatja be, akik spermadonorok, vagy azok voltak.

Elsőre nem tűnik túl kalandosnak azon férfiak élete, akik eladják a magvukat: egy rejsz egy laboratóriumban, egy kis fizetség, aztán el is lehet felejteni az egészet. A valóság azonban ennél jóval komplikáltabb. A fenti klipben látható férfi azt mondja el éppen új barátnőjének egy elegáns randi közepette, hogy spermadonori tevékenységéből fakadóan tudomása szerint körülbelül 70 gyereke lehet.

A hölgy viszonylag jól veszi a dolgot, nyilván a kamerák miatt próbálja a lehetőségekhez képest türtőztetni magát. Először megkérdezi a férfit, hogy ebből a 70 leszármazóból eddig hány próbálta meg felvenni az apával a kapcsolatot, amire a válasz az, hogy “valószínűleg 15-20 körül”.

A szerencsétlen nő bevallja, hogy hirtelen nem is tud mit kezdeni ezzel a váratlan információval barátjáról, majd azt mondja, hogy “talán az én hibám, hogy korábban nem tettem fel a kérdést”. Aztán megpróbálja a férfit felelősségre vonni: “bizonyos értelemben önzőségnek találom ezt. Nem gondoltál a következményekre?” Erre a spermadonor válasza: “nem is tudom, hülye voltam. Lehet, hogy most ez is hülyeség.” Mármint a tévéműsorban szerepelni? Hát könnyen lehet.

Ha ön is annyira szereti kínos randik sztorijait olvasni, mint mi, akkor a legkevesebb, amit tehet, hogy megírja számunkra saját legkínosabb randevújának történetét. Blogunk címe három éve változatlan, várjuk a sztorikat!