Képzeljünk el egy ifjú párt, akik éppen kimondták a boldogító igent. A lakodalom után jön a nászéjszaka, és ekkor az újdonsült feleség azzal áll oda férje elé, hogy korábban erotikus fotók készültek róla. Alapesetben ebből valószínűleg egy elég csúnya botrány kerekedhet, de mint tudjuk, a briteknél nagyon sok minden máshogy van. Ott ugyanis most pontosan ez kezd divatba jönni: a menyasszony a nászéjszakán szexi képeket mutogat magáról urának.

Hogy például milyeneket, az mai galériánkban látható, az új divatról ugyanis példával is szolgál annak feltalálója, Jodie Howe. Annyi csavar ugyanis van a dologban, hogy az erotikus képeket pontosan erre a célra készítik a menyasszonyok: hogy újdonsült férjüket meglephessék majd velük a nászéjszakán.

A fotókért a nők természetesen nem kaptak egy fillért sem, sőt, ők fizettek értük, és ennek megfelelően a képek nem is jelentek meg sehol (ööö, mármint ezt a posztot és külföldi megfelelőit leszámítva), azok elvileg csakis a vőlegény szemének készülnek egy erre specializálódott stúdióban.

Jó ötlet a szexi meglepetés-portfólió a nászéjszakára?

A 27 éves fotósnő Brides Unveiled (Menyasszonyok fátyol nélkül) nevű vállalkozása 15-20 ezer forintnak megfelelő összeget kér el egy ilyen meglepetéscsomagért, amelynek segítségével a menyasszonyok a lehető legvonzóbb önmagukat ajándékozhatják férjüknek 8-10 szexi fotó formájában.

Ön szerint jó ötlet az ilyesmi? Férfiolvasóink vajon örülnének, ha ilyennel ajándékozná meg őket feleségük a nászéjszakán? Hölgy olvasóinknak vajon kedve támadt egy ilyen meglepetés előkészítéséhez?