Szeretjük a bizarr lagzikat, és bár némelyik elég veszélyesen elcsúszik a nemvicces kategória felé, mások kifejezetten romantikusak vagy jópofák. Ebbe a kategóriába tartozik a mai eresztés is, természetesen újfent Angliából. A pár ezúttal nem kimondottan ifjú, egy 69 éves nyugdíjas kőműves, Fred Sharman vett el egy 51 éves fodrásznőt, Chrissie Holmest, és mivel mindketten az indián törzsi kultúra fanatikusai, nem a szokásos ruházatban vezényelték le a ceremóniát barátaik, gyermekeik és unokáik színe előtt.

Amint az a galéria fotóin jól látszik, a násznépből mindenki szőrmével, tollakkal, csontokkal, hatalmas színes ékszerekkel díszített ruhában jelent meg. A Hampshire-ben rendezett lagzin egy amerikai őslakos, Buddy Red Bow zenéjét játszották, és a nászéjszakát férj és feleség egy indián sátorban töltötte.

Az indián törzsek kultúrájáért való rajongás a feleknél egyébként nem újkeletű. Mindkettőjük választott is magának indián nevet, a férjet Walks Slow-nak hívják (ezt fordítottuk mi Lassúléptűnek), a feleséget pedig Little Bearnek (ami magyarul Kis Medve). Sharman 25 évvel ezelőtt indián klubot alapított Blackfeet Lodge néven, de már gyerekkorában, a II. világháború alatt is szívesen olvasgatott az amerikai őslakosokról, miután édes anyja folyton country zenét hallgatott otthon és ez felkeltette érdeklődését.