Susan és Rob Louth 2006-ban jöttek össze. Susannek ekkor három gyereke volt, ők időközben mindhárman tinédzserek lettek, Susan most 43, Rob viszont csak 33 éves. Bár a korkülönbség kettejük között szokatlanul nagy, mégis, első látásra egyértelmű, hogy összeillenek. Mind a ketten imádják ugyanis az egzotikus állatokat, és az állattartás egy olyan hobbi, amit az ember csak akkor engedhet meg magának, ha házastársa is ugyanolyan lelkes. Főleg, ha nem csak egy pár aranyhalról van szó, hanem több mint 150 egzotikus élőlényről.

A bőséges fotógalériában látszik jó néhány a brit szerelmespár szerzeményeiből. Van baglyuk, burmai pitonjuk, óriásgyíkjuk, minikengurujuk, minidisznójuk, teknősük, tarantulájuk és szurikátájuk, plusz természetesen egy kutyájuk és egy macskájuk is. Már a képösszeállítás is egy kész állatkertet ábrázol, de a fotókon nem szerepel például Louthék hat sziszegő csótánya, afrikai bikabékája, két nyula, négy imádkozó sáskája, hét afrikai sünje, öt gekkója, két százlábúja, afrikai óriásezerlábúja, vagy Lottie, a mosómedve, akit gyakran sétálni is kivisznek a házból, a környéken lakók nagy örömére.

Louthék Anglia észak-nyugati részén laknak, egy Ruskington nevű faluban, egy ötszobás házban. Az állatok közül nem mindegyik lakik bent, például a disznók és a csirkék az udvaron tanyáznak. A tápköltség nem meglepő módon meglehetősen magas, a család egy évben 2200 fontot, azaz majdnem nyolcszázezer forintot költ az állatsereglet élelmezésére. A jószágok azért nem csak viszik a pénzt, többségüket gyakran viszik Louthék eseményekre látványosságnak, a burmai piton pedig nemrég még egy reklámban is szerepet kapott. A gyerekek már hozzászoktak a szülők mániájához, Susan és Rob pedig boldogan élnek így. Azt tervezik, hogy a következő szerzeményük egy tigris lesz.