Amanda Hart, egy 125 kilós brit nő mindig attól félt, hogy vőlegénye megcsalja egy vékonyabb csajjal. Aztán amikor találkozott Michelle Flackkel, aki még nála is több túlsúllyal küzd, kiderült, hogy félelme alaptalan volt: a vőlegényt tényleg nem érdeklik a sovány nők. A még kövérebbek viszont igen - és ez már a második ilyen sztorink a héten. A csalfa túlsúly-fetisisztán a hoppon maradt nők most nem azzal állnak bosszút, hogy lefogynak, hanem azzal, hogy barátnők lettek, sztorijukat meg eladták a bulvárlapoknak. Fotók, részletek alább.

Amanda Hart 25 éves, egy házassága már tönkrement, mivel első férje elhagyta testsúlya miatt, és egy internetes társkeresőn találkozott egy nála két évvel idősebb férfival, aki azt mondta, ő nem bánja, hogy Hart a száz kilón is jóval túl van. Matt Kemppel az első perctől kezdve remekül mentek a dolgok, és ők is ugyanolyan gyorsra vették a tempót, mint a magyar internetezők: pár hónap leforgása alatt összeköltöztek, és már az esküvőt tervezgették.

Már csak három hónap volt hátra a tervezett lagziig idén nyáron, amikor egy napon Hart elment autóval Kempért a munkahelyére (a férfi tűzoltóként dolgozik), ahol a vőlegény éppen egy másik nővel beszélgetett. Hart számára az első meglepetés az volt, hogy ez a másik csaj még nála is súlyosabbnak látszott, a második meg az, hogy amikor Kemp beszállt menyasszonya mellé az autóba, a másik nő is odajött, és a következő, filmbe illő kérdést tette fel Hartnak: „nem akarok beszólni, de te meg ki a fene vagy?”

Így derült ki, hogy a tűzoltónak már hónapok óta viszonya volt a 33 éves, majdnem 140 kilós Michelle Flackkel. A másik nőnek fogalma sem volt róla, hogy Kemp már jegyben jár valakivel, mint ahogy természetesen Hart sem tudta, hogy vőlegénye megcsalja. Abban a pillanatban természetesen mindkét kapcsolatnak vége lett, de szövődött helyettük egy harmadik: a két túlsúlyos sorstárs, Hart és Flack barátok lettek.

Hogy mit csinálnak ők ezek után így együtt ketten? A jelek szerint együtt bosszankodnak önkontrollra és őszinteségre képtelen, de hájfetisiszta exükön, valamint erdőkben-mezőkön fényképezkednek, és eladják a fotókat a bulvársajtónak, ezzel is büntetve Kempet. És közben ilyeneket nyilatkozgatnak a férfiról: „sérülékeny nőkre vadászik, és uralkodni próbál rajtuk. Én továbbléptem, és már mással járok jegyben. Amanda jó barátom lett.”