Lady Gagát párkapcsolati kérdésekről faggatták a héten, és a témával kapcsolatban kicsúszott az énekesnő száján egy jól idézhető mondat, amiről nem szeretnénk, hogy olvasóink lemaradjanak. Amikor a művésznőt arról kérdezték, hogy mivel tudja őt megfogni egy férfi, azt válaszolta, hogy abban a férfiban, aki fel akarja őt szedni, kell lennie valami különlegesnek, ami „egy nagy faroktól kezdve egy Harvard-diplomáig bármi lehet”.

Mivel Lady Gaga jelenlegi pasija ez utóbbi képesítéssel nem rendelkezik, adódna a következtetés Taylor Kinney péniszméretére vonatkozóan, de az énekesnő tovább folytatta a listát, hogy mi mindennel lehet levenni őt a lábáról nagy farok hiányában. „Tehetség, kitartás és a szerelem és elfogatás határainak tágítása” - idézi Lady Gagát a Sun. Vajon ez az utóbbi azt kell érteni, hogy az adott férfinak bele kell mennie egy nyitott kapcsolatba is? Nem lenne meglepő, ha az énekesnő valami ilyesmit is elvárna a pasijaitól, főleg a nyilatkozat maradékának ismeretében nem.

Melyik a legfontosabb egy férfiban a Lady Gaga által felsoroltak közül?

Lady Gaga ugyanis arról is beszélt, hogy egyelőre esze ágában sincs saját lakást venni és ott önmagát elkötelezve összeköltözni szerelmével, nagyon is jól elvan a szülei lakásában, ha otthon van. Feltehetőleg úgysincs otthon soha, hanem folyamatosan a világ körül utazik. „Nem vagyok még felkészülve a házvásárlásra. Olyan lenne mint egy házasság. Nagyon nagy elkötelezettséggel jár, amit nem szeretek. A szüleimmel lenni azonban szeretek, a háziasítástól viszont nagyon félek. Nem akarok saját lakást, 25 éves vagyok, fura lenne nekem most házat venni” - nyilatkozta.