Mielőtt a fenti videót megnézi, esetleg jobb, ha először edzi egy kicsit a gyomrát Lindsay Lohan és anyukája smárolós jelenetével. Bizonyos esetekben, bizonyos szituációkban, bizonyos kultúrkörökben elfogadott, hogy egy szülő szájon csókolja saját gyerekét, de amit a minnesotai Rosemount High nevű középiskola buliján csináltak, az sehol nem elfogadott, sőt, máshol még csak nem is vicces. Pedig ők nyilván poénnak szánták a jóféle szülő-gyerek smárolást, az egész iskola színe előtt.

A videón megörökített játék, azaz szívatás abból állt, hogy a bekötött szemű diákoknak megmondták, hogy valakivel csókolózniuk kell, de nem tudhatják meg, hogy ki lesz az illető. Döbbenetes, de valahogy sikerült a szülőket meggyőzni, hogy vegyenek részt a játékba, és mindenkihez ellenkező nemű szülője lépett oda egy smárra. A videón jól látszik, hogy nemcsak egy könnyed szájrapusziról van szó, hanem rendesen csókolóztak is a párok, volt, aki tapizott, más a földön fetrengett, miközben saját anyjával vagy apjával smárolt a többi diák üdvrivalgása közepette.

Ön mit tett volna, ha 16 évesen szülője így megvicceli?

A csattanó az volt, hogy még mindig bekötött szemmel, a diákoknak el kellett mesélni, milyen élmény volt a csók, majd ezután vehették le a kötést a szemükről, és így tudták meg, hogy saját szülőjükkel nyelveztek. Miután a videó felkerült az internetre, az iskola természetesen kénytelen volt bocsánatot kérni, de valószínűleg a tréfában részt vevő szülők részéről is elkélne egy-egy ilyen nyilatkozat. Ön mit tett volna, ha 16 éves korában édesanyja vagy édesapja így megvicceli?