A mai poszt, illetve a hozzátartozó képösszeállítás két brit párt mutat be. Egyik pár sem mondható átlagosnak, de a jelek szerint mindannyian így boldogok, sőt, ha még a bulvárújságokban is szerepelhetnek valamennyi pénzmagért, annál jobb. Ismerkedjen meg velük, ők is ezt szeretnék!

Rich és Charli Willis között a korkülönbség 17 év, és a későbbi feleség éppen csak 18 éves volt, amikor egy biliárdversenyen kiszúrta későbbi férjét: az ellenfél csapat kapitányát, a törpenövésű, és akkor 35 éves Rich Willist. Charli már aznap este felment a nagy dumás, jó humorérzékű Rich lakására, de még nem kettesben. Az első randira pár nappal később került sor.

A bő hatvan centis magasságkülönbség ellenére a feleség azt mondja egy méternél alig magasabb férjére, hogy szerelmes a szemébe, a mosolyába, és úgy általában a személyiségébe. A pár hamarosan összeházasodott, és öt hónappal ezelőtt első gyerekük is megszületett, akit cseresznyének, azaz Cherrynek neveztek el. Kattintson értük a fenti fotóra!

Phil és Kayley Nash szintén angolok, ők azonban nem biliárdozás közben, hanem a templomban találkoztak. A korkülönbség náluk még hajmeresztőbb, mint Williséknél: 32 év. De nem csak ezért okozott botrányt Kayley, amikor otthon bejelentette, hogy szerelmes és férjhez akar menni. A lány még csak 16 éves volt, de egy 48 éves, kétszer elvált, Kayley-nél idősebb gyerekekkel rendelkező motorosba lett szerelmes. A pár hamarosan össze is házasodott, és persze mindenki arra számított, hogy a bizarr kamaszos fellángolás hamar el fog múlni.

A házasságkötéstől ledöbbent ellendrukkereknek azonban nem lett igaza. Kayley már 23 éves, öt éve a felesége Philnek, és a kapcsolat annak ellenére remekül működik, hogy a férj motorbalesetet szenvedett, és munkaképtelenné vált. Most a feleség az egyedüli kereső a családban, nem csoda, hogy szükségük van a bulvárújságoktól kapott pénzre.

Már csak azért is, mert Kayley gyereket szeretne imádott férjétől, aki azonban a nyilatkozatok szerint nem igazán lelkesedik az ötletért. Azt mondja, ő inkább unokát szeretne már, aki nemsokára meg is érkezik, hiszen 27 éves lánya terhes. A vége persze valószínűleg az lesz, hogy Philt mégis sikerül rávenni a (számára) késői gyerekvállalásra, így pedig újra bekerülhetnek majd az újságokba azzal, hogy a férfinak fiatalabb a gyereke, mint az unokája. Tudják, hol keressék majd azt a sztorit, de addig is a kattintson valamelyik fotóra az eddig róluk összegyűlt képekért!