Egy nő egy randin egyrészt jól akar kinézni, másrészt kényelmesen szeretné érezni magát. Problem: a hasleszorító, illetve a nagymama-fazonú, sehol-be-nem-vágós bugyik általában vágylohasztó hatással vannak a férfiakra. A Sainsbury’s közértlánc által készített felmérés szerint a brit nők 43%-a ezért úgy megy el pasizni, hogy titokban szexi fehérneműt visz magával a retiküljében, és ha szexre kerül a sor, előtte gyorsan lecseréli a bugyingót.

Ön vitt már tartalékbugyit randira?

Az alakformáló fehérneműket egyébként a nők annyira szégyellik, hogy 60%-uk sosem vallja be, hogy olyat hord, még szerelmének sem. Hogy ez utóbbit hogyan lehet kivitelezni mondjuk egy közös lakásban élő pár esetében, azt nehéz elképzelni, de a briteknél biztos ez is máshogy van. Mindenesetre ez most elbizonytalanított, hogy akkor Dita Von Teese igazat mondott-e legutóbb, vagy lehet, hogy csak ő se meri bevallani? Taylor Swift is lebukott már egyszer, meg még rajta kívül egy csomó celeb, úgyhogy sose lehet tudni.

A 2500 fő részvételével végzett felmérést egyébként valószínűleg fogyasztásserkentő célzattal készítették, ugyanis az eredmény azt az adatot is tartalmazza, hogy a brit nők 54%-a különleges fehérneműt vesz majd fel a közelgő Valentin-napon, sőt, a csajok harmada egyenesen vesz egy új bugyit erre az alkalomra. Nehogy ön szégyenben maradjon!, keddig még mindenképpen vegyen ön is még valami szexi fehérneműt!, vásároljon még ezen a hétvégén!, stb. stb. stb.

A legjobb poén az egészben viszont az az adat, amit a férfiakra vonatkozóan rejtettek el a felmérésben. Nagy részüket ugyanis egyáltalán nem foglalkoztatja, hogy milyen fehérnemű van a nőkön. A választ adó férfiak 40%-a egyenesen azt mondta, hogy nem zavarja, ha a csaján nem szexi bugyi van, hanem alakformáló fehérnemű. Azaz az egész trükközés teljesen felesleges, mert a pasikat úgyse a bugyi izgatja elsősorban, hanem az, ami benne van.