Az a legszebb dolog a szerelemben, hogy aki szerelmes, az imádata tárgyának valamennyi rossz tulajdonságát feledni tudja, és csak a szépet látja benne, még egy perverz, erőszakos bűnöző is gyengédségre tudja indítani a megfelelő személyt. Mert azért ezt a gyengédséget is túlzásba lehet vinni. Már önmagában is necces, ha egy általános iskolai tanárnő karácsonyi üdvözletet írat diákjaival saját szerelmének, de még durvább az eset, ha az imádott férfi börtönben ül, ráadásul pedofíliával is vádolták. Márpedig New Yorkban pont ez történt most az ünnepek előtt.

A New York Post nemrég tette közzé Melissa Dean történetét. Az asszony Queens egyik általános iskolájában tanít, szerelme, John Coccarelli viszont börtönben ül. Coccarelli már csak azért sem számít ideális szeretőnek, mert annak kapcsán csukták le, hogy egy korábbi eltiltás ellenére fegyvert tartott magánál és volt feleségét halálosan megfenyegette.

Letartóztatásakor ráadásul csak úgy mellesleg pedofil képeket is találtak a számítógépén. Ehhez képest szerintünk már önmagában az hírértékű, hogy Coccarelli ilyen előélettel képes volt magába bolondítani egy nőt, de Dean a lila ködtől elvakulva olyat tett, amivel egész Amerikát magára haragította, különösképpen az iskolájába járó gyerekek szüleit.

Most karácsony előtt ugyanis azt a feladatot adta az ötödikeseknek, hogy zsírkrétával rajzoljanak-írjanak ünnepi üdvözletet jókívánságokkal. A gyerekek azt persze nem tudták, hogy a címzett börtönben ül, azt meg pláne nem, hogy pedofil hajlamokkal is rendelkezik, nekik csak annyit mondott a tanítónéni, hogy „magányos vagy beteg” embereknek fogja elküldeni a lapokat. Voltak olyan diákok, akik még a lakcímüket is ráírták a küldeményre, Dean ugyanis azt mondta nekik, hogy ez szükséges, ha választ szeretnének majd a címzettől egy hosszabb kapcsolat reményében.

A kapcsolatból azonban szerencsére nem lett semmi, mert a börtönben visszatartották a gyanús lapokat, azokat Coccarelli helyett a rendőrök kapták meg. 25 gyerek írt neki pedig, plusz maga Dean is üzent („a Feleségecskédtől” aláírással), sőt, saját lányát is rávette, vegyen részt a pedofil elítélt felvidítására rendezett akcióban. Az ügy részleteit a héten tette közzé a rendőrség, az iskola és a szülők képviselői természetesen rögtön felháborodásuknak adtak hangot, Dean pedig feltehetőleg már rég azon gondolkozik, hogy a pedagógusi pálya után most milyen egyéb karrierlehetőségek állnak még a rendelkezésére.