Decemberben közöltünk utoljára történetet szponzorunk, a Randivonal háza tájáról, de most megint van szerencsénk egy olyan párt bemutatni, akik náluk jöttek össze. Attila, az alábbi levél írója hivatásos sportoló, és emiatt sokat kell utaznia, olyan helyekre is, ahonnan az internetes társkeresés lehetetlen. A dolog ennek ellenére végül mégis összejött, alább olvasható, hogy hogyan, sőt, a poszt alján található linken még az esküvőbe is bele lehet tekinteni. Ha azonban ön inkább egy társkeresőbe szeretne betekinteni, természetesen az is minden további nélkül lehetséges a Randivonalon.

Hivatásos sportolóként külföldi csapatban játszottam. A nyári szünetben hazalátogattam, és elgondolkodtam az életemen, és rájöttem, hogy hiányzik egy társ mellőlem. Elhatároztam, hogy regisztrálok egy társkereső oldalra. Nekem fontos volt, hogy a lehető legrészletesebben ki legyen töltve az adatlapom, természetesen fényképpel együtt. Néhány nappal később azonban ismét elszólított a munka, és fél évre külföldre utaztam. Olyan országban játszottam, ahol a társkereső oldalak le voltak tiltva, nem lehetett elérni, így sajnos a közben érkező levelekre nem tudtam válaszolni.

Aztán amikor visszatértem Magyarországra, alig győztem feldolgozni az üzeneteket, amit a társkeresők küldtek nekem... Miután végeztem a levelekkel, visszamentem a főoldalra, és az ajánlóban megpillantottam két hölgynek a fényképét. Egyikőjük nagyon szimpatikusnak tűnt, azonnal írtam is egy levelet neki. És mi volt az egészben a lélegzetelállító? Az, hogy amikor elküldtem a levelet, abban a pillanatban érkezett tőle is egy levél, vagyis ugyanabban a pillanatban láttuk meg egymást! Elkezdtünk levelezni, majd két hét után telefonszámot cseréltünk, és hamarosan megtörtént az első találkozás, amikor is elcsattant az első csók.

Én Budapesten laktam akkoriban, ő pedig Soltvadkerten, ezért Kecskemétre költöztem, ahol folytattam sportolói pályafutásomat. Nem sokkal később összeköltöztünk, és a következő nyáron össze is házasodtunk! Az első csók óta már eltelt 3 év, életünk pedig még inkább összefonódott, amióta megtudtuk, hogy hamarosan megszületik első közös gyermekünk.

Esküvőnket egy weboldalon is megörökítettük, ha kedvetek van hozzá, nézzétek meg!"