A fenti felvétel a Game nevű amerikai rapper Ausztráliában, Adelaide-ben február 19-én tartott koncertjén készült, de csak most került fel az internetre. A színpadon álló hölgy nem előadóművész, hanem a közönség soraiból hívták fel a rapperek közé. Game, a nagy mókamester többször is „mutasd a cicidet” felkiáltással üdvözölte a hölgyet, aki először szerényen visszautasította a remek lehetőséget a nyilvános meztelenkedésre.

A felvételről egyértelmű, hogy ezután Game a hölgy tiltakozása ellenére továbbra is mellet követel, amire kollégái, köztük egy Kid Red nevű rapper, körülveszik a rajongót, és megpróbálják saját kezűleg megszabadítani őt a felsőjétől. A lány több-kevesebb sikerrel próbálja távol tartani magától a fogdosó kezeket, aztán amikor Kid Red megunja a játékot, egyszerűen lelöki a rajongót a színpadról, vissza a küzdőtérre, ahol a közönség tagjai kapják el. A jelenet üzenete egyértelmű: ha egy nő a férfiak akaratának nem engedelmeskedik, és nem hajlandó a szexre, akkor értéktelen.

Ön szerint?

Nem kérdés, hogy az incidensre még az sem mentség, hogy a felvételen szereplő, és igen, kifejezetten kurvásan felöltözött lány az előadó ismeretében számíthatott arra, hogy ha a koncerten felmegy a börtönviselt rapper mellé a színpadra, akkor nem Dévényi Tibor fogja teljesíteni egy kívánságát a pontos labdáért cserébe. A hip-hop mint műfaj gyakran az erőszakról és a szexről szól, nyilván számítani kell arra, hogy a koncerten is ezeknek valamilyen kombinációja lehet a központban.

Mindenesetre az eset kapcsán több, a női egyenjogúságért küzdő szervezet is felszólalt Game ellen, elítélve, hogy szerinte normális egy nőt szexuális tárgyként kezelni. Tették ezt már csak azért is, mert a koncert után verekedés tört ki a helyszínen, miután a rapper és haverjai fel akartak szedni egy másik áldozatot, aki éppen barátjával volt a helyszínen. Korábban pedig arról készült videó, hogy Game egy bárban valamiért egy vita közben leköp egy csoportnyi nőt.