Az esküvőkön mindennek rendben kéne mennie, ezért aztán általában semmi nem megy rendben. A véletlen katasztrófákat már bemutattuk, úgyhogy ezúttal azokat vettük szemügyre, amikhez emberi akarat is kell. Meg persze alkohol.

Az esküvői verekedések valami rejtélyes okból Oroszországban a leggyakoribbak a videómegosztók szerint. A vodka persze mindenkiből kihozza az állatot, de a képek alapján tényleg arrafelé tudja magát nagy tömeg a legjobban belelovalni a buliba. Itt például egy esküvői menet fullad ráncigálásba, földön rugdosásba és hasonló finomságokba.

Maradunk az oroszoknál, ebben a pár másodpercben találhatunk rá jó indokot, miért nem érdemes ceremónia közben akár csak kicsit lökni valakin. Természetesen azért, mert utána sokkal nagyobbat kell.

Továbbra is oroszok. Ha már a ceremónián a vendégeknek nincs bajuk egymással, logikus, hogy az azt megörökítő személyzetnek kell balhézni egyet. Itt egy kamerást üldöz el egy fotós, a biztonság kedvéért a készülékét is földhöz vágva párszor. A résztvevők azért megnézik később, hogy működik-e még, majd amikor kiderül, hogy nem, gyorsan törnek rajta ők is egyet.

Mexikóban is értik, mitől jó egy esküvő. Természetesen itt is az alkohol és a verekedés kerül középpontba, és talán kicsit kevésbé csinálják vehemensen, mint keleti kollégáik, viszont megdobják egy pisztollyal is a bulit, ami szerencsére senkiben nem tesz kárt. Arrafelé hozzá lehetnek szokva ezekhez a jelenetekhez, mert a zenekar azért zavartalanul lejátssza a dalát még akkor is, amikor már minden normális ember menekülne.

Az USA-ban a rendőrös műsorok minden fontos dolgot megörökítenek, ezért az sem maradt nyom nélkül, ahogy egy részeg rednecket és kissé testes menyasszonyát kellett kissé lecsillapítani. A balhé kirobbanásának oka ismeretlen, viszont a rendőrök érkezése jól láthatóan feldobta a társaságot, hiszen potenciális új ellenfelek. Azt nem vették számításba az atlétás férfiak, hogy a hatóságoknak van sokkolója, nekik pedig nincs.

Ha tényleg mindenki békés figura, valami erőszak akkor is kell, ezért egy angol házaspár a násztáncukba vonta bele. A szokásos unalmas hajolgatás után az 50. másodpercnél kezdődik a lényeg, amin minden komoly verekedés aláfestő zenéjére, a Mortal Kombat soundtrackjére mutatnak be parádés koreográfiát.