Tavaly ősszel hírül adtuk, hogy a britek bátran úgy döntöttek, hogy a következő szezontól, azaz mostantól kezdve saját tengerpartjukon is fognak egzotikus esküvőket tartani. A kiválasztott helyszín Bournemouth volt, és korábbi posztunkban jól látszik, hogy milyen gyönyörűnek képzelték el az itt tartandó esküvőket. Most a hosszú hétvégén meg is volt az első esküvő ezen a helyszínen, de sajnos az arról érkezett fotók nem igazán hasonlítanak az elképzelt szépségekhez.

Az első hivatalos brit tengerparti esküvőn a 23 éves Kate Smith és a 31 éves Frazer Seed mondták ki az igent. Utólag azt nyilatkozták, hogy remekül érezték magukat, „eszünkbe se jutott az időjárás”. Persze azért akkor elég nehéz lehetett a külső tényezőkről megfeledkezni, amikor a menyasszony a fotók tanúsága szerint esőben és viharos szélben, ernyők alatt próbálta megközelíteni esküvője romantikusnak szánt helyszínét.

Az ön esküvőjén milyen idő volt?

Az idei szezonra felállított kápolna fölé külön sátrat kellett emelni, hogy senki ne ázzon meg. A hőmérséklet nyolc Celsius fok volt, úgyhogy a házasságkötés után szokásos romantikus fényképezkedést kihagyták, csak a sátron belül készültek fotók. A szervezők egyébként azt mondták, hogy fűtőtestekről is gondolkodtak, de azokra nem volt szükség, nyilván mert a násznép elég hamar belehelte a sátrat - ebből is látszik, milyen jó lehetett a hangulat. A bátor jelentkezőket mindenesetre továbbra is várják, a kápolna októberig, azaz a „szezon” végéig nyitva lesz.