Elmosta az eső az első brit egzotikus esküvőt

2012.05.02. 18:00

Tavaly ősszel hírül adtuk, hogy a britek bátran úgy döntöttek, hogy a következő szezontól, azaz mostantól kezdve saját tengerpartjukon is fognak egzotikus esküvőket tartani. A kiválasztott helyszín Bournemouth volt, és korábbi posztunkban jól látszik, hogy milyen gyönyörűnek képzelték el az itt tartandó esküvőket. Most a hosszú hétvégén meg is volt az első esküvő ezen a helyszínen, de sajnos az arról érkezett fotók nem igazán hasonlítanak az elképzelt szépségekhez.

Az első hivatalos brit tengerparti esküvőn a 23 éves Kate Smith és a 31 éves Frazer Seed mondták ki az igent. Utólag azt nyilatkozták, hogy remekül érezték magukat, „eszünkbe se jutott az időjárás”. Persze azért akkor elég nehéz lehetett a külső tényezőkről megfeledkezni, amikor a menyasszony a fotók tanúsága szerint esőben és viharos szélben, ernyők alatt próbálta megközelíteni esküvője romantikusnak szánt helyszínét.

Az ön esküvőjén milyen idő volt?

 • 214
  Nem volt esküvőm
 • 149
  Sütött a nap
 • 23
  Be volt borulva, de nem esett
 • 18
  Esett az eső

Az idei szezonra felállított kápolna fölé külön sátrat kellett emelni, hogy senki ne ázzon meg. A hőmérséklet nyolc Celsius fok volt, úgyhogy a házasságkötés után szokásos romantikus fényképezkedést kihagyták, csak a sátron belül készültek fotók. A szervezők egyébként azt mondták, hogy fűtőtestekről is gondolkodtak, de azokra nem volt szükség, nyilván mert a násznép elég hamar belehelte a sátrat - ebből is látszik, milyen jó lehetett a hangulat. A bátor jelentkezőket mindenesetre továbbra is várják, a kápolna októberig, azaz a „szezon” végéig nyitva lesz.