A mai poszt fotóin látható hölgy 70 éves, és Sexational Pam néven vált többé-kevésbé ismertté Nagy-Britanniában olyan ötven évvel ezelőtt. Egy igazi vadmacskának néz ki, nem hiába, a ’60-as években, a szexuális forradalom idején volt fiatal, olyan nőcsábászokkal találkozott ekkor, mint Tom Jones vagy Roger Moore. Csakhogy az énekesnő nem hitt a házasság előtti szexben, férj meg nem jött össze neki, ezért még mindig szűz. Most viszont azt mondja, már kész a pasizásra.

A hölgy igazi neve Pam Shaw, és bár évtizedek óta szexi ruhákban énekelt, sőt, tévéműsorokban is szerepelt, 1995-ig édesanyjával lakott, annak haláláig. A mama 97 évesen hunyt el, ezért ha lánya hasonlóan jó géneket örökölt, egy negyed évszázad még bizonyosan hátravan neki. Sexational Pam most azt nyilatkozta, így 70 évesen készen áll már arra, hogy szüzességét elveszítse.

Képösszeállításunk mostani és régi fotókat is tartalmaz az énekesnőről, aki így nyilatkozik azokról az időkről: „fénykoromban sosem volt hiány kérőkből. A férfiak látták, hogy mikben lépek fel, és azt hitték, könnyen megkaphatnak. De még sosem voltam úgy együtt egy férfival, csak egy kicsit csókolzóztam. Szexi művésznevem volt és szexin öltözködtem, de az csak a karrieremnek szólt.”

Bár világsztár sosem lett Sexational Pamből, azért a ’60-as években egész jól ment a hölgynek a showbiznisz. Gyakran Tom Jones fellépései előtt énekelt előzenekarként, de ismerte Roger Moore-t és a most 75 éves Engelbert Humperdincket is, aki idén Nagy-Britanniát képviseli majd az Eurovíziós Dalfesztiválon. Sexational Pam azt meséli most, hogy a ’60-as évek végén egyszer Leedsben egy helyen volt a szállásuk a nagy nőcsábász hírében álló Humperdinckkel, aki el is kezdett vele flörtölgetni. Azonban a kedves mama mindig elkísérte az énekesnőt, és ezúttal is jelen volt, és nem engedte, hogy a fiatalok elkapassák magukat.

De még most sincs minden veszve, Sexational Pam legalábbis továbbra is reménykedik: „most itt az idő. Kész vagyok elkötelezni magam az igazi férfi mellett. De az elvárásaim továbbra is nagyon magasak. Egy magas, sötét hajú, jóképű milliomosra vágyom. Úgy érzem, kész vagyok most megpróbálni a házasságot, esetleg le is feküdni egy férfival. Az ember sosem túl öreg semmihez. Bár 70 éves vagyok, lélekben fiatal. Szerintem remekül nézek ki, talán azért, mert sosem voltam férjnél és nem szültem.”