Szponzorunk, a Randivonal sikertörténetei gyakran nagyban hasonlítanak egymásra, hiszen sok szerelem kialakulásának koreográfiája hasonló. Dóri és Gábor alább olvasható megismerkedési sztorija sem tér el sokban a dolgok szokásos menetétől, de a kezdet mindenképpen meglepő: a lánynak édesapja javasolta, hogy menjen fel az internetre társat keresni. Lám, milyen érdemes megszívlelni a szülői tanácsokat! Ha ön szereti a két szemszögből leírt ismerkedéseket, akkor kattintson ide, mert mutattunk már ilyet, ha viszont ismerkedni szeretne, akkor pedig a Randivonalat keresse fel!

Dóri

Apukám javaslatára regisztráltam a társkereső oldalon, mert azt mondta, egy próbát megér, hiszen annyi ember lehet a Földön, akikkel amúgy nem találkoznék. Pár randin voltam is, de egyik sem fogott meg igazán, mindig úgy éreztem, nem őt keresem. Kiterjesztettem a keresést egy kicsit nagyobb intervallumra, mint amit eredetileg megadtam, és megláttam egy adatlapot, amelyen azonnal megfogott a bemutatkozó szöveg és hogy kit keres, így kedvencnek jelöltem. Nem is számítottam rá, hogy írni fog, de másnap írt egy nagyon kedves levelet… Így kezdődött a mi kapcsolatunk…

Ezután rengeteg hosszú és tartalmas levelet váltottunk, melyekből mindketten úgy éreztük, hogy talán egymást kerestük eddig. Majd egyik hétvégén találkoztunk, ahol személyesen is meggyőződhettünk, hogy tényleg mennyire egy hullámhosszon vagyunk, mennyire egy a véleményünk, mennyire fel tudjuk egymást tölteni, és hogy mindenben passzolunk - az ő szavaival élve: lelki társak vagyunk. Hajnalig tartó találkánk után mindketten úgy gondoljuk, hogy tényleg egymásra vártunk eddig, és innentől kezdve remélem együtt építhetjük tovább a jövőnket és egy hosszú, boldog, tartalmas élet vár ránk közösen.

Azóta eltelt két hónap, és boldogok vagyunk együtt, ami bizonyítja, hogy igenis meg lehet találni a párunkat a társkereső oldalon."

Több sikertelen találkozó után (túl magas mércével néztem a hölgyeket, dehát vagy a legjobb kell, vagy senki) egy keddi délutánon megláttam, hogy egy nagyon édes mosolyú hölgy kedvencének jelölt. Mivel nem teljesen egyeztem meg adatlapon írt elvárásainak (30 év korhatár volt maximum és én 31 vagyok), ezért aggódtam, de gondoltam: mit veszíthetek? Így hát írtam neki. A legnagyobb meglepetésemre másnap reggel egy hosszú és tartalmas, humoros és valami megfoghatatlan erőt árasztó levél várt a rendszerbe belépve. Izgatottan, jó érzéssel a szívemben olvastam el... és válaszoltam. Elkezdtünk ismerkedni, és pár átbeszélt nap és éjszaka után végre találkoztunk.

Mindketten rájöttünk, hogy egymás elvárásait is felülszárnyaljuk hús-vér formában, mivel a képek nem adták vissza számomra az Ő valódi gyönyörűségét... Az első találka csodálatosra sikerült! Rájöttem, hogy az életemben idáig mindig is keresett lelki társat találtam meg benne, mert mindenben tökéletesen egyezik a véleményünk, értékrendünk, és úgy általában minden. És most már közösen építhetünk valami újat, valami jobbat... Egy igaz szerelmet, mely remélem végigkísérhet az életemben. Azóta eltelt közel két hónap, és az érzések nem tompultak, sőt erősebbek, mint valaha! Közösen tervezzük a jövőnket, boldogan, kéz a kézben!"