Van egy Rookie nevű magazin, aminek van egy „Ask a Grown Man” (kb. „Kérdezd meg egy felnőtt férfitól”) című sorozata. Ebben fiatal lányok által feltett kérdéseket válaszol meg minden alkalommal egy másik férfi. Mi azt a részt pécéztük ki, amikor Jon Hamm, a Mad Men (Reklámőrültek) kiégett, de sármos főszereplőjét, Don Drapert játszó színész adja a párkapcsolati tanácsokat öt pontban. Alább összefoglaljuk, mit üzen a 41 éves szexszimbólum a 16 év körüli lánykáknak.

1. Ha egy lánynak tetszik valaki, de a srác nem mutat elég érdeklődést, a lány ne görcsöljön. Rengeteg fiú van a világon, nem kell erőltetni, ha ez mégse érdeklődik, jön majd egy másik. Ne az határozza meg, hogy te kicsoda vagy, hogy ki akar randizni veled.

2. Egy lány ne aszerint öltözzön, hogy mi tetszik a fiúknak. Találja meg a saját stílusát, azt vegye fel, amiben jól érzi magát, olyan ruhákat hordjon, amiket szeret. Előbb-utóbb remélhetőleg lesz olyan srác, akinek pont ez jön be, és innentől már nem is lesz olyan nehéz a folytatás.

3. A harmadik kérdés az, hogy ciki-e egy lánynak, ha véletlenül elfingja magát a szerelme előtt. A Felnőtt Férfi válasza erre az, hogy dehogy ciki, mindenki fingik, mi ebben a ciki.

4. A negyedik tanács olyan tizenéves lányoknak szól, akik már alig várják, hogy életük első komoly kapcsolatában néhány (a példában három) hét után máris történjen „valami”. Számukra az üzenet annyi, hogy ha a „valami” csókolózást jelent, akkor jól teszik, ha alig várják, de az ennél komolyabb dolgokat ebben a korban még ne sürgessék. A szexnek sokféle következménye van, illetve lehet, beszéljék végig a dolgot valaki bölcsebbel, mielőtt fejest ugranának a „valamibe”.

5. És ha tényleg vannak olyan tizenéves lányok, akik ezt eddig nem tudták: a fiúk is ugyanolyan hevesen bele tudnak zúgni valakibe, mint a lányok. Ebben nincs a két nem között különbség - aki hirtelen szerelmes lesz, az ideges lesz, izzad a tenyere, rágörcsöl, zavarba jön, satöbbi.