Egy TBS Magazin nevű, férfiaknak szóló amerikai webiste arról készített felmérést, hogy mi a legnehezebb a csajozásban. A válaszolók feladata az volt, hogy egy listáról válasszák ki, hogy a randizás, nők leszólítása, illetve a romantikázás témakörében melyiket találják a legnehezebbnek vagy legfrusztrálóbbnak. Az SMS-ezés győzött, ezek szerint nemcsak sétálni nehéz SMS-ezés közben, hanem csajozni is.

Majdnem a férfiak egyharmada mondja azt, hogy azon tépelődik a legtöbbet, ha egy új csajt megismer, hogy mikor és mit üzenjen neki SMS-ben. 32% választotta ezt az opciót a megadott lehetőségek közül. A következő legnagyobb probléma az volt, amikor akadozik a beszélgetés egy randin - ettől állítólag a férfiak 22%-a szenved.

Ezzel szemben csak 18%-nak okoz gondot az első csók dilemmája, hogy az első randi végén szabad-e búcsúzóul a szájrapuszi, vagy esetleg már közben, vagy esetleg csak egy későbbi randin, kell-e előtte engedélyt kérni, stb.

Az alábbiak közül melyik a legnehezebb a csajozásban?

12%-nak a kezdet a legnehezebb, ők a csajozásnak azt a részét viselik a legrosszabbul, amikor egy teljesen idegen nőt kell leszólítaniuk. Kínos is tud lenni az az első pillanat, amikor először oda kell menni egy ismeretlen, de vonzó kinézetű csajhoz, a jó hír viszont ennek a 12%-nak az, hogy ha már leszólították a hölgyet, akkor onnantól kezdve már túl is vannak a nehezén, és megy minden, mint a karikacsapás.

A TBS sajtóközleménye szerint az a két probléma, ami a legkevesebb férfinak okoz fejfájást, az, hogy elérjék, hogy a nő barátként is tekintsen rájuk, ne csak szeretőként, illetve az, hogy ha már beindult a kapcsolat, fenntartsák a nő érdeklődését, és az ne lépjen tovább máshoz. Természetesen a fenti számok csak az amerikai férfiakra vonatkoznak, tehát gyorsan meg is ismételjük a felmérést egy szavazógép segítségével magyar nyelvű olvasóink körében - kérjük, válaszoljon ön is, mit tart a legnehezebbnek a csajozásban!