Hogy ne csak a nőket ekézzük, mennyire menthetetlenül hülyék tudnak lenni, ha párkapcsolatról van szó, összegyűjtöttük, a pasik hogyan tudják elszúrni már a kezdetekkor. Íme tíz ok, ami miatt egy csaj szóba sem áll egy internetes társkeresővel, aki nem is érti, mi a probléma.

Fotó, információ hiánya

A társkereső oldalak hemzsegnek a mindenféle információtól mentes adatlaptól, ami egyébként egyből azt sugallja, hogy a tulajdonosának van némi takargatni valója (ronda, mint a bűn, házas, stb.). Az inkognitó akár még érthető is lehetne (haverok, munkatársak előtt ciki), de az már végképp kiábrándító, ha a pasi mindezek után mindössze "Szia, ismerkedünk?" levéllel bombázza meg a nőt. Nem, ilyennel nem ismerkedünk.

Minősíthetetlen fotók

Az hagyján, hogy sehol máshol nem találni annyi félreexponált és rossz minőségű fotót, mint a társkereső oldalakon, de annyi megdöbbentőt sem. Legáltalánosabb és legszánalmasabb még mindig a félmeztelenül, izmokat megfeszítve, tükör előtt pózolva, mobillal fotózós, de ugyanilyen hatást vált ki a nőkből a szomszéd milliós kocsijára való támaszkodás megörökítése és a bulis fotók. Bónusz: excsaj levágása a kép bal oldaláról, akinek azért menthetetlenül a pasi csípőjén maradnak az ujjai a fotón.

Taszító külső, igénytelen megjelenés

Aki azt állítja, hogy a kinézet nem fontos, az hazudik. És amíg van választási lehetősége, egy nő válogatni is fog. A legtöbb esetben egyébként a ronda pasik arcára kiül a 70-es IQ is, és csak minimális százalékuk tudja a külsejét humoros, ironikus adatlappal/levéllel kompenzálni - ami egyébként még figyelemfelkeltő is lehet a nő számára, hiszen a társkeresős szépfiúk zöme szürke és dögunalmas.

Rinya az adatlapon

A nők halála a hisztis pasi. Ha pedig a pasi egyből (már az adatlapján!) rinyálással kezd, ne számítson semmi jóra. Senkit nem érdekel, hogy ő már mennyit csalódott a társkeresős csajokban, mert válaszra sem méltatják, vagy ha igen, akkor egy idő után lelécelnek (mert a nőknek csak a pénz számít, mind komolytalan vagy kurva), és senki nem fogja ennek az ellenkezőjét bebizonyítani, még akkor sem, ha ezek után egy virtuális sóhaj kíséretében jön a hülye dumával, hogy: "Hol vagytok, normális csajok?" A normális csajok az ilyen pasikat messziről kerülik ugyanis.

Helyesírási hibák

Kedvencünk az a típus, aki kifejezetten inteligens lányokat keres komoj kapcsolat céljából.

Sablonlevél, sablonszöveg

Nemcsak érdektelen, de ciki is. Legtöbbről lerí, hogy copy-paste-bajnok a szerzője, aki mindössze annyira erőlteti meg magát a csajok figyelmének felkeltése érdekében, hogy mindenkinek ugyanazt a levelet küldi el. Tipikus: "Szia, Tamás vagyok. Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni. Igényes, sportos pasi vagyok, szeretek kirándulni, utazgatni, új, érdekes dolgokat megismerni", blablabla, hosszú, hosszú sorokon át. Alap, ha egy nő felkelti a férfi érdeklődését, hogy az legalább a csaj adatlapjához mérten alakítsa az első üzenetet.

Kurva a csaj

Itt persze ne arra az örökbecsűre gondoljunk, hogy mert minden nő kurva, hanem, mert tényleg kurva. A hivatásos prostik ugyanis már a társkereső portálokat is megtámadták - a gyakorlott kurvázók/társkeresőzők egyből kiszűrik ezeket az adatlapokat, az örömlányok pedig szóba sem állnak olyanokkal, akik nem direkt az árajánlat kérésével kezdik, hanem ismerkedni akarnak. (Főleg, mert inteligensnek tűnik a nő.)

Elsiklás az adatlap felett

Ez leginkább akkor fájó pont a nőnél, ha tényleg odatette magát rendesen az ügy érdekében, és pontosan megfogalmazta az elvárásait. Például egy házas, kalandra vagy hosszú távú szexre vágyó férfi ne is várjon válaszlevelet olyan nő esetében, aki komoly kapcsolat céljából regisztrált a társkeresőre. Ha pedig olvasta az adatlapot, de még így is próbálkozik, az már végképp a szánalom netovábbja.

Mert nem, és kész

Egyszerűen csak nem akar a pasitól semmit (pl. a fenti okok miatt), ennyi az egész, és ezt a döntését nem is akarja túlbonyolítani/megmagyarázni. Úgysem lesz belőle semmi, ez tök világos: a csaj számára abból, mert nem érez késztetést a válaszra, a pasi számára meg abból, hogy a nő nem válaszol. Sok kezdő egyébként elköveti azt a hibát, hogy visszaír: "Bocs, nem vagy az esetem, ne haragudj", viszont ez legtöbbször egyenes út a következő levélhez, hogy de miért nem, és végeláthatatlan kérdések, kötekedések, anyázások következhetnek. Így is, úgy is bántódás a vége, jó ezt rövidre zárni.

Jó ideje nem lépett be a társkeresőre

A legegyszerűbb ok egyébként, hogy a nő már megtalálta azt, amit/akit keresett, és már régóta nem is aktív. A legtöbb társkeresőnél egyébként már vissza lehet nézni, mikor lépett be legutóbb a felhasználó. Érdemes ezt csekkolni, és csak ezek után levonni a következtetést: nem kellünk, mert minden nő kurva, mindegyik csak a szépfiúkra és a pénzre hajt.