Egy lánykérés nem csak azért végződhet rosszul, mert a lány nemet mond. Indianában egy különlegesnek szánt lánykérés váratlan fordulatot vett, amikor a hőlégballonnal felszálló leendő pár léggömbje elektromos vezetéknek ütközött, és a ballon pilótája áramütést szenvedett, amitől elvesztette az eszméletét - írta a CNN.

"Amikor a léggömb kosara földet ért, a menyasszony igent mondott" - mesélte Chuck Adams őrnagy. Mivel azonban nem akart a magas fűben leszállni, Dallas Beall, az egyébként ékszerészbolttal is rendelkező tulaj (aki egyben a pilótája is volt a ballonnak) felkapta a léggömböt, hogy alkalmasabb helyen tegye földre, ekkor ütközött az elektromos vezetékkel.

Az áramütéstől Beall elájult és a menyasszonyra zuhant, akit így szintén áramütés ért. A vőlegény elsősegélyben részesítette a pilótát, és ezzel megmentette az életét. "Már magánál volt, amikor a helyszínre érkeztünk" - mondta róla Adams rendőrtiszt. A pilótát és a menyasszonyt könnyebb égési sérülésekkel a helyi kórházba szállították, nyilatkozta Adams, aki úgy gondolja, nem túl súlyosak a sérüléseik.