Amikor az ember nagyon szerelmes valakibe, úgy érzi, a sors rendelése, hogy kettejüknek találkozniuk kellett. Ezt az érzést nagyon fel tudja erősíteni, ha kiderül, hogy vannak közös pontok a két fél múltjában, például a vőlegény felfedezi saját magát a menyasszony egy gyerekkori fotóján. Hasonló a története a mai poszt képösszeállításának fotóin látható párnak, Charlotte Kendricknek és Richard Tonksnak. Amikor 22 évesen összeismerkedtek, azt nyilván hamarosan megállapították, hogy mindössze egy nap különbséggel születtek. De ez még csak a kezdet volt.

Állítólag a srác édesanyja, Tonksné volt az, akinek rögtön nagyon ismerős volt fiának új barátnője. Először nyilván végigvették a szokásos helyeket, hogy honnan ismerhetnék egymást, de eredmény nélkül. Az asszony arcmemóriája zseniális lehet, mert végül az derült ki, hogy a kedves mama nem a barátnőt, Charlotte Kendricket ismeri, hanem annak édesanyját, mégpedig onnan, hogy egyszerre, ugyanott szültek 22 évvel korábban.

Annak idején először Tonksné szült, majd hamarosan a szomszédos ágyon fekvő nőnél, Kendricknénél is megindult a szülés, de a kislány csak másnap érkezett meg - ezért van, hogy egy nap a különbség a két fiatal születési dátuma között. Miután a két anyuka a kórházban összeismerkedett, a megfelelő idő elteltével hazavitték magukkal újszülöttjeiket, és soha többet nem találkoztak. A két babát azonban később újra összehozta a sors, egymásba szerettek, összeházasodtak, és most már saját gyerekük is van. Kattintson valamelyik fotóra és nézze meg őket jobban!