Valószínűleg jövőbeni lagzikatasztrófás videó-összeállítások állandó darabja lesz a fenti klip, amelyben egy tóparti stég adja meg magát a násznép súlya alatt a Michigan államban található Shelbyville-ben. Az ifjú pár Eric és Maegan Walber, ők vannak az események és a beszakadt stég kellős közepén. Utólag azt nyilatkozták a Daily Mailnek, hogy most már mint „jó sztorira” emlékeznek vissza az egészre, legalább „lesz mit mesélni az unokáknak”.

A stégre kiállt 12 személy közül egyébként egyedül a menyasszony merült alá teljesen, nyilván az ő ruhájában volt a legnehezebb talpon maradni az egyébként nem túl mély vízben. Valószínűleg a fotós a ludas egyébként, mert az utólagos beszámolók szerint ő mondta azt az esküvő utáni vacsora befejeztével, hogy ha a násznép szeretne a stégen fényképezkedni, akkor menjenek.

Kimentek, be is szakadtak, és a vőlegény, nem túl lovagias módon, reflexből azonnal indult a partra, ahelyett, hogy először menyasszonyán segített volna, aki így kénytelen volt a nyoszolyólányokra hagyatkozni. Természetesen hamar felbukott ő is az árból, és kievickélt a szárazra a tóparton maradt vacsorázók tapsvihara közepette, de a meglepetésszerű fürdés után kénytelen volt átöltözni. Szerencséjére kéznél volt az a próbaruha, amit előző nap a próbavacsorán viselt, így a lakodalom hátralevő részét ebben töltötte.