Hármasával szoktuk adagolni olvasóinknak az internetes társkeresés vadhajtásait, és mára megint összegyűlt egy adagnyi érdekesség, úgyhogy kezdjük is a Snapchat nevű alkalmazással. Ezt akkor kell bevetni, ha az ember okostelefonon keresztül flörtöl valakivel. Ebben a tevékenységben ugyanis az egyik legveszélyesebb dolog a szexting, azaz a szexuális tartalmú üzengetés, főleg akkor, ha küldünk mellé magunkról ruhátlan fotót is. Ez utóbbit ugyanis a partner, ha nem megbízható, feltöltheti az internetre, ahonnan a dolog többet el nem tüntethető, és minél kínosabb számunkra a kép, annál több ismeretlen és ismerős fogja megnézni. Na pontosan ezt lehet kivédeni a Snapchattel, mert az felvillanó, azaz önmagától szinte azonnal törlődő fotókat küld a címzettnek.

Ha valaki szexting-partnere kedvéért szeretne villantani mondjuk egy kis cicit, csinálhat magáról egy fotót a megfelelő szögben, aztán azt elküldheti a Snapchattel, de előtte beállíthatja, hogy az illető a képet mennyi ideig láthassa. A kép 1-től 10 másodpercig terjedő időtartamra villan fel a címzett telefonján, majd nyomtalanul törlődik. Azonban ha az illető ez alatt a rövid idő alatt észbe kap és screenshotot csinál, a feladónak erről a tényről ugyan értesítést küld a Snapchat, de a dolgot megakadályozni nem tudja, így a több másodperces képvillantások így is valamennyire kockázatosak maradnak.

Ezt a rovatot azonban eredetileg az egy bizonyos társadalmi csoportra szakosodott társkeresők kedvéért hoztuk létre, és a Snapchat nem egy ilyen szolgáltatás, úgyhogy máris mutatunk egy klasszikusan ideillő oldalt: a Top Carrotsot. A névből valószínűleg nem fogja kitalálni, hogy kikről van szó, hiszen a dolognak nem a répához van köze, hanem a répa színéhez. Ezen az oldalon vöröshajúak randizhatnak egymással. Ha például valakinek Christina Hendricks az esete, az felmehet a Top Carrotsra, és kereshet magának egy hasonló nőt. És innentől kezdve minden megy tovább az internetes társkeresés koreográfiája szerint.

Akinek viszont pont ezzel a koreográfiával van baja, például utálja az első randikat, annak a Groupert lehet például ajánlani. Ez a szolgáltatás egyelőre csak bizonyos amerikai nagyvárosokban működik (New York, San Francisco, stb.), de aki megfelelő helyen lakik, az Facebook-profiljával jelentkezhet be. A Grouper húsz dollárért automatikusan összepárosítja valakivel és meg is szervezi a randit úgy, hogy abban egy-egy ingyen pia is megvan. Az ember csak befizeti a kb. 4500 Ft-nak megfelelő díjat, majd kap egy helyet és egy időpontot - ahol azonban egyedül tilos megjelenni, el kell vinni két havert. A találkozókon tehát hatosával iszogatnak a júzerek, így a dolog kevésbé kínos, kevésbé veszélyes, és nagyobb az esélye a sikernek, hiszen a háromból az egyikkel csak összejön valami.