Így dőltem be egy dzsigolónak

2012.07.11. 10:17

"Akkor kellett volna elmenekülnöm, amikor az első beszélgetés alkalmával szóba került, hogy jelenleg munkanélküli" - írta olvasónk, a 35 éves Mariann, akinek friss szerzeménye persze azt mondta, aktív keresgélő, ám a későbbiekben kiderült, nem igazán sieti el a dolgot. Főleg úgy, hogy Mariannál egész jól elvolt pénz nélkül is.

"Na, de kezdem az elején. Gyerekkori barátok voltunk, aztán elköltöztek a szüleivel a kisvárosból. Majd tizenöt év múlva vissza, szintén a szüleivel, ami azért fura volt, lévén egy 30 éves pasiról van szó. Ő (nevezzük Petinek innentől) ezt azzal magyarázta, hogy a volt felesége teljesen kisemmizte a válás után, így kénytelen volt az apjáéknál meghúzni magát. Egy-két sörözés után összejöttünk, az ágyban kötöttünk ki. Nekem kósza dugásra lett volna szükségem, de már másnap úgy viselkedett, mintha együtt lennénk.

stockfresh 51522 portrait-of-a-boy-sleeping-on-sofa-at-home size
Fotó: Stockfresh

Igazából fogalmam sincs, miért nem hajtottam el már kora reggel a retekbe, főleg azok után, hogy ölelgetni kezdett a konyhában és már-már szerelmet vallott. Talán csak a gyerekkorunk óta való kapcsolat miatt gondoltam azt, hogy türelmesebb leszek vele, aztán meglátjuk, mi sül ki az egészből. A srác amúgy elég jó volt az ágyban, így nem zavart, hogy a következő éjszakára is maradt.

Onnantól kezdve viszont az egyik kiakasztó dolog történt a másik után. Nekem dolgozni kellett menni, ő viszont bejelentette, marad a lakásomban, mivel a szülei kikészítik folyamatosan. Megvár, majd összedob valami kaját, mire jövök. Ez persze így is történt, fejedelmi lakoma várt estére – teljesen leamortizálva a hűtőm tartalmát. Este megint dugás, majd reggel szólt, be kéne vásárolni a vacsorához – de hát neki egy fia vasa sincs.

Adtam neki pénzt kajára. Ez az állapot nagyjából egy hétig ment így, mire kicsit felidegeltem magam a dolgon, és megkértem, keressen valami munkát. Igen ám, de az interjúk helyszíne mindig jóval messzebb volt, mint a mi kisvárosunk – legalábbis ezzel a dumával szedett le utazási költséggel is nap, mint nap. Az eredmény: két hónapja volt nálam úgy, hogy én etetettem, itattam és álltam egyéb költségeit is, amikor végképp betelt a pohár.

A legszebb a történetben, hogy alig bírtam kipakolni a lakásból, napokig az ablakom alá járt kiabálni részegen (érdekes, piára mindig volt pénze), majd még én voltam az, aki őt szexuálisan kihasználta – ezt híresztelte el az ismeretségi körünkben. Egy biztos: én munkanélkülivel többé szóba nem állok, és tanultam annyit a történetből, hogy egyből felismerjem a dzsigolókat."

Önnek is volt dolga ilyennel?

Esetleg még rosszabbal? Kérjük, írja meg nekünk lehúzós szeretője történetét a Randiblog email-címére, a legjobb sztorikat, mint mindig, most is külön posztban közöljük.