A fenti videó készítője bizonyos Alsionesvx, akinek a célja valószínűleg ezzel az egésszel nem volt más, mint hogy megmutassa, technológiailag hogyan kivitelezhető egy igazi randi egy virtuális személlyel. Ha ön a film bevezetőjében látható valamennyi kütyüt pontosan felismeri, akkor gratulálunk, nekünk mindenesetre nem a videószemüveg márkája és az Xtion PRO mozgásérzékelő működése a legérdekesebb ebben a projektben.

Sokkal lenyűgözőbbnek találjuk azt, hogy a japán férfiak között milyen sokan vannak, akik jobban érzik magukat egy műnővel, mint egy igazival. Hogy ez miért van, annak a magyarázata a fenti videóból is elég egyértelmű: egy ilyen csajjal csomó olyasmit meg lehet csinálni, amit egy igazival nem. Ez alatt természetesen a kamaszkorú vagy még fiatalabb lányokkal való kacérkodást értjük elsősorban, ez a randi például egy játszótéren kezdődik egy véletlennek tűnő találkozással, ahol a férfi eleinte egy fa mögül figyeli a lányt, és egy lakásban ér véget. Reméljük, az életben még Japánban sem számít normálisnak az ilyesmi.

Az iskoláslány-ruhás fruska egyébként egy Hatsune Miku nevű virtuális popsztár, akármit is jelentsen ez, mindenesetre Mikut a jelek szerint elég könnyű szobára vinni. És ami még jobb benne: nemcsak simogatni lehet, hanem pofozni is, ahogy ezt a videó készítője azonnal ki is próbálja, persze bizonyára csak kísérletképpen, hogy lássa, hogy a technológia ilyen helyzetben is működik-e. Hát nem működik: a csaj, ahelyett, hogy azonnal lelépett volna erről a beteges virtuális randiról, csak grimaszol egyet a fejbevágásokra és bökdösésekre.