Az egyéjszakás kaland jó ötletnek tűnik bizonyos esetekben, főleg, ha mindkét fél megelégszik ennyivel. Viszont ennek is vannak íratlan szabályai, alább össze is gyűjtöttük a legfontosabbakat.

Közölje előre, hogy csak ennyi!

Akár a férfi, akár a nő a kezdeményező fél (aki mindössze egyéjszakás kapcsolatot akar), ezt illik a másikkal előre közölni. Főleg a csajok körében félő, hogy többet gondolnak a dolgok mögé, mint amiről tényleg szó van. Az egyéjszakásnak pedig pont az a lényege, hogy hajnalban a felek egymás telefonszáma és minden sérülés nélkül búcsúznak el.

Ne beszéljen sokat magáról!

Meglehet, a másik fél szó nélkül belemegy a játékba, aztán másnap már be is jelöli önt a közösségi oldalon, esetleg kiveri a cirkuszt amiatt, mert kiderül, egy férjezett/nős emberrel töltötte az éjszakát. Igyekezzen minél kevesebbet elárulni magáról, igazi nevének, lakhelyének és munkahelyének említése szigorúan tilos! Hazudni viszont szinte kötelező: vezetői állás, nagy ház, BMW, ilyenkor bármi lehet, nincs tétje a buktának.

Baráttal soha!

A fenti szabályból kiindulva az is alap, hogy közeli ismerőssel, baráttal ne bonyolódjunk ilyesmibe. Az esetek többségében az egyik fél úgyis többet akar majd, ez pedig felesleges bonyodalmakhoz, a jó viszony végéhez vezet csak.

Válogasson!

Bár csak egy alkalomról van szó, egy alkalom is túl sok arra, hogy az ember reggel egy ronda férfi vagy nő mellett ébredjen. Az ész ilyenkor úgysem számít sokat, inkább menjen rá a külsőségekre: itt az ideje annak, hogy egy üres fejű cicababát vagy egy izomagyú félistent vigyen az ágyába, akivel ugyan biztosan nem fognak a metafizikáról beszélgetni, de erős szexuális kisugárzása van.

Védekezzen!

Rengeteg amerikai film alapja a sztori, hogy az egyéjszakás kalandot követően a nő évekkel később beállít egy gyerekkel, esetleg a felnőtté vált gyerek keresi meg a minden gyanú nélküli apát. Ez a tévé előtt ülve viccesnek tűnik, pedig minden egyes, védekezés nélkül elkövetett egyéjszakásnak lehet terhesség a következménye. A nemi úton terjedő betegségekről nem is beszélve: messziről jött ember (főleg valódi név nélkül) azt mond, amit akar, szende szüzet előadni még az is tud, aki alig bírja összezárni a lábait egy focicsapat után.

Volt már, hogy melléfogott egy egyéjszakással?

Előfordult már önnel, hogy rosszul sült el egy eleinte ígéretesnek tűnő egyéjszakás kaland, akár mert a fenti szabályokat nem tartotta be, vagy más okból? Mindig várjuk olvasóink történeteit, ezt a témát se hagyja parlagon, küldje el egyéjszakás horrorsztoriját a Randiblog email-címére!