A kalózok mint mesefigurák a '80-as, '90-es évekre csúnyán kimentek a divatból, de az ezredforduló után hirtelen elkezdtek újra menővé válni, nagy részben a Johnny Depp főszereplésévél készült Disney-filmeknek köszönhetően. Aztán egy váratlan fordulattal úgy alakult, hogy a kalózok helyett a vámpírok kerültek a közérdeklődés fókuszába, de mai posztunk képösszeállításának főszereplői, Emma és Steve Bazell úgy csinálnak, mintha még mindig 2003. lenne.

Ön szerint milyen a kalózesküvő?

Ha ön is annyira szereti a hülyeesküvőket, mint mi, akkor bizonyára örömmel nyugtázza, hogy megint itt egy remekbeszabott kosztümös lagzi, méghozzá a fenti felvezetésből következően kalózos stílusban, egyenesen Nagy-Britanniából. Hogy Bazelléket pontosan miért nyűgözik le ennyire a kalózok, azt nem tudjuk, a lényeg, hogy képesek voltak egy hajót kibérelni jelmezes esküvőjükre, igaz, a bárka nem volt vízre bocsátva, de hangulatteremtéshez így is nyilván remek. És legalább senki nem lett tengeribeteg.

50 meghívott volt a kézfogón, és a teljes násznép is be volt öltözve, ami igencsak dícséretes. A vőlegénynek sajnos nem kampó volt a keze helyén, viszont legalább a menyasszony feketében esküdött, gyászos színű ruhája műdrágakövekkel volt kivarrva. A helyszínt-díszletet fekete-fehér-vörös színekkel díszítették fel, kardozásról nem kaptunk jelentést. Kattintsa végig a képösszeállítást!