Még 3 kínos, nyilvános lánykérős videó

2012.09.03. 17:28

Megint összejött egy pár említésre méltóan bizarr lánykérős videó, úgyhogy egy posztban tálaljuk az utóbbi hetek-hónap legkínosabb klipjeit a témában. A fenti az USA republikánus pártjának nemzeti kongresszusán készült, ahol bizonyos Bradley Thompson egyszercsak a színpadra hívta barátnőjét, Laura Bowmant. Kicsit várni kellett, de aztán a gigaképernyőn először megjelent egy közös, csókolózós fotójuk, aztán a kutyájuk képe, aztán a „hozzám jössz feleségül?” felirat. Egy ilyen meghitt pillanat mindig kínos, ha a két érintetten kívül többen is ott vannak, de a pártgyűlésen részt vevő idegenek miatt főleg érthető, hogy végig feszeng és zavarban van a két résztvevő. Hogy miért itt kellett erre sort keríteni, azt bizonyára csak a vőlegény tudja.

Szintén borzasztóan zavarban volt az a férfi, aki a Yellow Ostrich nevű együttes frontemberével van a jelek szerint jó barátságban. Ő azt kérte meg az énekestől, hogy hadd kérje meg menyasszonya kezét a Lollapalooza fesztivál színpadán. Kérése teljesült, de itt legalább a vőlegény volt jobban zavarban, nem a meglepett menyasszony, mondja is a férfi a videón, hogy nem számított rá, hogy ennyien lesznek a közönségben.

Melyik a legkínosabb jelenet?

  • 1036
    A pártgyűléses
  • 240
    Az iskolás
  • 178
    A koncertes

De még ennél is furcsább ötlet ad hoc környezetszakkörön, a diákok jelenlétében és segítségével megkérni a szeretett hölgy kezét. Ezt tette pedig az alábbi videón látható, egyébként roppant szimpatikus amerikai tanárbácsi, aki ráadásul azt is megbeszélte diákjaival, hogyan lepjék meg együtt a hölgyet. A gyerekeknek úgy kellett csinálniuk, mintha mikroszkóppal kísérleteznének. Aztán egyszercsak izgatottan odahívták a felnőtteket, hogy nézzék meg, milyen érdekeset látnak a mikroszkópban, hát volt is nagy meglepetés, amikor a tanárbácsi menyasszonya egy apró méretben kinyomtatott „hozzám jössz feleségül?” feliratot látott meg a műszerben. Persze a szerelmes tanárbácsi tette oda, közben a diákok még egy posztert is előkaptak, a vőlegény meg persze a gyűrűt. Kínos? Döntse el ön!