Egy Rock Hill nevű kisvárosban, Dél-Karolinában él egy ötgyerekes anyuka, akinek a története úgy kezdődik, mint ahogy horrorfilmek sztorijai szoktak kezdődni. Gyanús hangokat hallott családi háza padlásáról, aztán egyszer csak arra lett figyelmes, hogy szöget szúródnak át a plafonon, mintha föntről verné be őket valaki. Végül azonban kiderült, hogy nem paranormális jelenségekkel, hanem paranormális exével van dolga: volt pasija ugyanis titokban beköltözött az asszony padlására.

A sztorit a WCNC riportere tálalta először, neki mesélte el az asszonyság, hogy amikor a szögek megjelentek a plafonban, idősebb fiait és unokaöccsét küldte fel, hogy nézzék meg, mi okozza a zajt. Először azt hitték, valami állat üthetett tanyát a padláson, de amikor felmentek a lépcsőn, egy férfit találtak ott. Az illető azonnal leszaladt a lépcsőn és kirohant a házból, és bár - nyilván a meglepetéstől - senki nem próbálta meg megállítani, egyértelmű volt, hogy az asszony exe volt az.

A nő és a férfi kapcsolata már sok-sok éve véget ért, de az incidens előtt utoljára kb. egy évvel ezelőtt találkoztak, amikor az asszony odahívta a házba exét, hogy az javítson meg valamit. A férfi, akit nem sokkal később lopásért lecsuktak (az asszonytól lopott el egy gépjárművet), és két héttel ezelőtt szabadult, valószínűleg ezért volt ennyire tisztában az ingatlan adottságaival.

A család természetesen azonnal kihívta a rendőrséget, akik megállapították, hogy a lakáson külsérelmi nyom nincs, tehát a férfi valószínűleg a nyitott ajtón keresztül sétált be, esetleg valahogy szerzett magának egy kulcsot. A becslések szerint két hete kéglizhetett ott fent, mire lelepleződött: mosdó hiányában üdítős poharakba végezte a dolgát, amíg a padláson volt. De a vizeleten-székleten kívül még egy kellemetlen meglepetést talált az asszony: a férfi egy lyukat vágott a plafonba, hogy azon keresztül kukucskálhasson a nő hálószobájába. A férfit azóta sem sikerült előállítani, viszont a szóban forgó házat és a padláson rögtönzött lakóhelyet az alábbi videón meg lehet tekinteni.