Néha szoktunk ilyet ebben a blogban is: összegyűjtünk 3 videót, ami témáját tekintve a Randiblogba illik, de egymáshoz semmi közük nincs. A fenti interjúban például egy amerikai pár - Jon és Sayli Gibbs - meséli el, mi történt, miután jó előre leszervezett lagzijuk helyszínéről egy héttel korábban tudták meg, hogy az éppen most zajló elnökválasztási kampány egyik nagygyűlését fogják benne tartani pont aznap.

Először persze bepánikoltak, de aztán kiderült, hogy Barack Obama megjelenése után még megtarthatják a helyszínen az esküvőt, így végül csak kisebb szervezési módosításokra kényszerültek rá. Ez még önmagában nem lenne valami szenzációs sztori, de van egy csattanó a végén: az újraválasztásért kampányoló elnök megtudta, hogy rendezvénye bezavart egy házasulandó párnak, ezért bocsánatkérésként küldött nekik nászajándékot. Az elnöki pecséttel lezárt ajándékcsomagban egy ezüsttálca és egy kehely volt, egy kézzel írt üzenettel: „Gratulálok esküvőjükhöz. Michelle és én boldog közös életet kívánunk. Barack Obama

A fenti, második videó egy arab esküvőn készült, és a napokban került ki a LiveLeak oldalára, mi a manna.ro-n futottunk össze vele. Mint sok más arab és nem arab országban, Szaúd-Arábiában is szeretik a lagzikon fegyverropogással ünnepelni az ifjú párt. Ez a felvétel pontosan ezt a jelenetet örökíti meg: a násznép férfitagjai előkapják a géppisztolyukat, és a levegőbe eresztenek pár sorozatot. Mi a magunk részéről maradnánk a tüzijátéknál. Az alábbi, harmadik videó viszont nem friss, és kicsit túl hosszú is, de van benne egy pillanat, ami miatt mindenképpen helyet kell kapnia ebben a blogban. Egy kínos lánykérős videóról van szó a sok közül, ebben is megkérik egy lány kezét egy meglepetéspartin. Van viszont egy jókora LOL a dologban: amikor a srác előhúzza a gyűrűt tartalmazó dobozt, a lány hirtelen elájul. A türelmetlenek tekerjenek 1:28-hoz.