Amikor a múlt héten megmutattuk önöknek a Frédi-Béni-esküvőt, rögtön kikiáltottuk a hónap legízléstelenebb lagzijának. Ki gondolta volna, hogy alig több, mint egy héten belül ilyen döbbenetesen erős konkurencia üti fel a fejét egy Beatles-esküvő formájában? Ezen a ceremónián egy 29 éves fiatalember, Mark Wright vette el 31 éves szerelmét, Rebecca Mowlest. Saját bevallásuk szerint mindketten Beatles-rajongók, bár ezt a fotókhoz nyilván fölösleges külön hozzátenni.

A vőlegény és három haverja a Sgt Pepper-album idejét idéző, hippis Beatles-jelmezt húzott, de mások a korai ’60-as évek jegyében a gombaséróra utalgattak borzasztóan rosszul sikerült parókákkal. A nők számára nem egyszerű Beatles-t idéző jelmezt találni, tekintve, hogy az együttes tagjai mind férfiak, így a hölgyek mind hippinek öltöztek, szép színesbe, jókora napraforgókkal.

Melyik ízléstelenebb?

Még a vacsorához az ültetési rend is Beatles-albumok szerint készült, a torta pedig az Abbey Road lemez borítójának három dimenziós mása volt. De volt-e annyira kínos ez a lakodalom, hogy el kell vennünk miatta Fréditől és Vilmától a „hónap legízléstelenebb esküvője” címet? Szavazzon, hogy melyik rosszabb!