Bár intelligens, normális emberek módjára is lehet szakítani, sokan még mindig keresik a kibúvókat, hogy ne kelljen szemtől szembe elmondani a másiknak, hogy vége, és vannak olyanok is, akik direkt kiszúrásból folyamodnak különböző extrém eszközökhöz. Olvasói levelekből szemezgettünk, vigyázat, nyomokban szókimondó szöveget tartalmaz!

"Huszonegy éves voltam, szóval lehetett volna akár felnőttnek is mondani, de nem volt még korábban kapcsolatom fiúval, csak Ádámmal, így nem nagyon tudtam kezelni a helyzetet" - mesélte a 30 éves Ilona. "Négy hónapig voltunk együtt, de nem voltam szerelmes, nem akartam tovább húzni a dolgot, de nem volt pofám szemtől szembe megmondani neki a dolgot. Mobil, internet akkoriban még nem volt, pedig megkönnyítette volna a helyzetem, végül azt találtam ki, hogy a barátnőmet küldöm el hozzá, hogy mondja meg neki, nem akarom látni többé. Írtam is neki egy pár soros levelet, de valójában Bogi volt az, aki elmagyarázta neki a dolgokat, meg próbálta vigasztalni utána. Egyébként ez annyira össze is jött neki, hogy utána két évig együtt voltak, szóval Ádám végül nem is orrolt meg rám annyira."

A 22 éves Gina pár hónapja járt a fiúval, és már nagyon unta. "Ugye, ilyenkor van az, hogy időt kér az ember – kértem is, gondoltam, egy idő után majd lekopik, de a srác folyamatosan a nyakamon lógott, ki kellett találni valamit. Egy alkalommal diszkóban voltunk, amikor megint megpillantottam, úgyhogy a lehető legkegyetlenebb, de legegyszerűbb módszerhez folyamodtam. Két perc alatt kerítettem egy másik fiút a tömegből, akivel a barátom előtt kezdtem el csókolózni. Egyből leesett neki, hogy voltaképp mi most szakítottunk, így megúsztam a kellemetlen beszélgetést, magyarázkodást, lelki szarságokat."

"Haverom nője a legnagyobb ribanc volt a városban, persze, ezt mindenki tudta, kivéve haveromat. Egy idő elteltével azonban lebukott a csaj: érdekes fotók kerültek elő róla, ami önmagában nem lett volna baj, hiszen a múlt az múlt, a fotókon viszont pont abban a bugyiban volt, amit haver vett neki karácsonyra. A srác annyira bepipult, hogy egy szót se szólt a lánynak, csak elküldte neki a képeket mailben, aztán törölte az ismerősei közül a Facebookon, nem vette neki fel a telefont, nem válaszolt a leveleire, mondjuk a csaj már elsőre levágta, hogy ez itt a vég, úgyhogy nem is nagyon próbált könyörögni" - írta a 23 éves Pista.

"Még középiskolás voltam, amikor az egyik lányról kiderült, hogy megcsalta a fiúját, aki nem mellesleg az iskolarádió műsorvezetője volt" - mesélte Olivér. "Jani meg a hírre fogta magát, szünetben küldött a csajnak egy számot, amihez annyit fűzött hozzá, hogy „XY-nak, aki egy hete YX-nek szopta a farkát a fiú budiban. Üzenem neki, hogy vége, ennyi volt.” Jó nagy botrány lett belőle, a lány sírógörcsöt kapott egyből, a srác meg igazgatói figyelmeztetést."

Megírná a saját sztoriját is?

Írjon nekünk bátran, a Randiblog email-címén folyamatosan várjuk a történeteket! Ha nem furcsa szakításról van benne szó, az sem feltétlenül baj.