Jó rég volt már, amikor először írtunk a Japánban roppant népszerű Love Plusról, amelynek segítségével virtuális barátnője lehet az embernek. Nem sokkal később azt is megírtuk, hogy már esküvőket is szerveznek, amin el lehet venni feleségül ezt a bizonyos virtuális barátnőt, a mai posztban viszont egy olyan, szintén japán Love Plus-rajongót mutatunk, aki csodák csodájára mégis egy igazi nővel házasodott össze. A hús-vér menyasszony azonban nem bízta a véletlenre a dolgot, és jól elbánt a virtuális konkurenciával.

Az Escapist Magazine tudósítása szerint a kizárólag a Love Plusban létező hölgyet a vőlegény meghívta az esküvőjére. Ez már önmagában is igencsak bizarr, dehát Japánban vagyunk: a virtuális világban élő Nene Anegasaki kisasszony saját, igazi meghívót kapott, sőt, külön helye is volt a lakodalmi asztalnál. Egy menyasszony számára elég kínos, ha vőlegényének egy volt barátnője ott ül az esküvőn, hát még az milyen kínos, ha a barátnő nem is ex, hanem a viszony jelenleg is folyik, akkor is, ha csak a virtuális világban.

Így aztán a menyasszony vitt magával a lagzira egy fából készült kalapácsot, és fogta a Nene Anegasakit tartalmazó konzolt, és közölte, hogy most azonnal agyoncsapja. Némileg meglepő fordulat, hogy a vőlegény belátta, hogy menyasszonyának igaza van, amikor végezni akar a virtuális barátnővel, így aztán egy, az ünnepélyes tortafelvágáshoz hasonlító jelenet keretében közös erővel klopfolták agyon a virtuális barátnőt. Állítólag a férj szeme a kivégzés során megtelt könnyel, de a lelkiereje ezzel együtt is példamutató. Reméljük, ugyanilyen lelkierővel marad hűséges menyasszonyához a házasság során is.