horoszkóp

Egy hét után arcára tetováltatta pasija nevét

2013.02.01. 15:40
Lesya Toumaniantz arctetoválás előtt
Lesya Toumaniantz arctetoválás előtt

Mindenkinél kiverte a biztosítékot egy orosz lány radikális húzása: Lesya Toumaniantz egy heti együttjárás után az arcára varratta újdonsült barátja nevét. Persze nem kis betűkkel, hanem szép nagyokkal, hadd lássa a nagyérdemű, mi fán terem a szerelem. Sokan megdöbbentő őrültségnek tartják a lány elhatározását, ő viszont elmondása szerint sosem volt boldogabb, és élete legjobbjának tartja a döntést.

Lesya és Rouslan - forrás: Facebook
Lesya és Rouslan - forrás: Facebook

A tetoválás mögött álló szerelmi történet se nem túl komplikált, se nem túl hosszadalmas: az Oroszországban élő Lesya és az alvó kliens 56 csillagból álló arctetoválása nyomán már 2009-ben botrányhőssé vált, Belgiumban élő Rouslan Toumaniantz egy hónapja ismerték meg egymást az interneten. Az egyszeri beszélgetések egyre gyakoribbá váltak, szépen lassan felfedezték, milyen sok bennük a közös, végül pedig egymásba szerettek. Három hét távkapcsolat után elhatározták, hogy élőben is ideje lenne találkozni, úgyhogy a srác az első vérbeli moszkvai randin megkérte a lány kezét, és össze is házasodtak.

A történet idáig még nem is lenne annyira furcsa, csakhogy valamilyen indíttatásból a lány elhatározta, hogy nemcsak kitanulja a tetoválószakmát, hanem szét is varratja az egész testét, amiről állítólag mindig is álmodott. És hát hol máshol kezdhetett volna hozzá ehhez az extrém tervéhez, mint az arcán, aminek köszönhetően a szerelemből internetes szenzáció lett.

Miután elkezdett vőlegénye keze alatt dolgozni, mint tetováló-gyakornok, egyik nap hirtelen felindulásból elhatározta, hogy a kapcsolat megpecsételése érdekében megkéri a fiút, saját kezűleg varrja fel az arcára a nevét.  A srác valószínűleg nem teketóriázott sokat, fogta a tűt, beadott a lánynak egy lórúgásnyi lidokaint, és munkához látott. Az egykor bababőrű Lesya arcán így most nagy, fekete gót betűkkel áll a fiú neve, „RUSLAN”, olyan stílusban, ami nagyon emlékeztet a latin-amerikai bandák tetoválásaira.

Rouslan és Lesya tetoválás után
Rouslan és Lesya tetoválás után

Abba talán jobb nem belegondolni, vajon mennyire lehetett fájdalmas a procedúra, főleg a szem és száj környékén, Lesya mindeesetre elégedett a végeredménnyel, Facebookján azóta is egyre gyarapodó tetoválásaival kérkedik. A pár elmondása szerint mindkettejüknek ugyanolyan elkötelezettséggel járt az alkotás, nekünk viszont van egy olyan érzésünk, hogy a lány részéről az is benne lehetett a pakliban, hogy jobban akart passzolni fiújához, akinek nemcsak tetoválások, hanem tágítók is díszítik az arcát. Reménykedünk a pár örökké tartó szerelmében, mint ahogy abban is, hogy Lesya jól kitanulja a tetoválómesterséget, mivel munkát ilyen arccal aligha fog máshol találni. További fotók itt.